|
Powazna propozycja. Prosba. Wspolpraca |
Powazna propozycja. Prosba. Wspolpraca
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam 22 lata jestem jeszcze uczniem. Wiem ze na tym forum pisza osoby majace duze fundusze. Potrzebuje 2.000 tys na moj pierwszy samochod. Znajduje sie w ciezkiej sytuacji pomozcie. Jesli ktos bedzie laskaw prosze pisac na pw. lub gadu gadu 9125820
może powinieneś poszukać jakiejkolwiek pracy ,a nie prosić ludzi o pieniądze pomyśl nad tym
na moj pierwszy samochod pracowalem jeszcze sie uczac, wiec do roboty!!!
Jedno drugiemu nie przeszkadza, ja tez pracowałam podczas studiów - dziennych :)
A z czego będziesz utrzymywał ten samochód (paliwo,opłaty, (mandaty)), jeżeli nie masz środków na jego zakup ?
Jak poprzednicy: Do pracy.
Jeśli kupisz samochód za 2 tys. zł, to kolejne 2 tys. zł wydasz w ciągu roku na jego utrzymanie i naprawy.
To jest forum dla przedsiębiorczych, dla ludzi, którzy są gotowi pracować po 18 godzin na dobę, żeby do czegoś w życiu dojść, a nie dla żebraków!Weź się człowieku ogarnij, bo jak zaczynasz dorosłe życie od takich akcji to cienko skończysz. Żenada. 2000 złotych to ja mogę dać na chore dzieci a nie nieroby.
moze zacząć od czegoś skromniejszego 2000 tys to juz wypasione ferrari mozna łyknąc na pierwszy samochód to moze mercedesa s klasę a nie ferrari no ale moze ktoś ci da
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Powazna propozycja. Prosba. Wspolpraca": - Bardzo poważna propozycja inwestycji - Poważna inwestycja życia. - Inwestor/poważna inwestycja ebiznes - Poważna oferta serwisu internetowego - Odstąpię pomysł...powazna oferta.
• Strona 1 z 1
|
|