Witam
jakiś czas temu wyjechałem do anglii los tak chciał że udało mi się znaleźdz pracę w firmie produkującej różnego rodzaju powierzchnie antypoślizgowe tzn: nakładki na schody, na szczeble drabiny, panele, płyty itp. Wszystkie powierzchnie pokryte są karborundem (to taki grysik o bardzo wysokiej wytrzymałości) w rezultacie powierzchnie są naprawdę bardzo bezpieczne a poślizgnięcie sie na nich jest dosłownie nie możliwe. Odkąd zaczołem pracować w tej firmie uważnie sledzę krok po kroku całą fazę prdukcji i montażu tych powierzchni i pomyślałem sobie dlaczego by nie wrócić do PL i nie zacząc produkcji na własną rękę, jestem w o tyle dobrej sytuacji że mam w polsce bardzo duży budynek gdzie mógłbym zająć sie produkcją (około 120 km na wschód od stolicy)oraz wstarczający kapitał na rozpoczęcie biznesu. Wstępnie zacząłem się również rozglądać za dostawcami poszczególnych półprodktów potrzebnych do wyrobu. Problem polega na tym że wogóle nie oriętuję sie w jaki sposób pozyskać kilentów od czego zaczać i czy wogóle w polsce jest zapotrzebowanie na tego typu powierzchnie ( z tego co znalazłem w necie to w PL są przeważnie firmy które oferują podłogi antypoślizgowe z gumy nie znalazłem żadnej która zajmuje sie tego typu produkcjią)
Z góry dziękuję za wszelkiego typu uwagi i informację.