|
powierzenie pieniędzy |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam wsztsytkich mam pytanie chcialbym sie troche pobawic na giełdzie no i oczywiści trochę zarobic. Moje pytanie dotyczy czy dobrym pomysłem jest powierzenie pieniezy jakiemuś domu maklerskiemu czy lepiej próbować samemu.Kwote jąka na poczatku bym na to chciał przekazac to 30 000
Ta jest Pana wybór domy maklerskie raczej nie stracą tych pieniędzy bo tam grają specjaliści. A gdyby Pan inwetował to kto wie nie wiadom może się wszystko wydażyć. Nie jestem pewny ale przynajmniej w moim domu maklerskim to można im powierzyć kwote od 50 000 w góre. ale w innych domach może byc inaczej.
Pozdrawiam
a proszę mi powiedzieć czy inwestując te 50 tys mozna liczyć na jakieś zyski i jaki jest ryzyko?? bo jesli mam mieć 100 zł zysku to dziekuje
na zyski mozna liczyć zawsze im większy kapitał tym większy zysk oraz ryzyko też rośnie ale bez ryzyka nie da sie zarobić na giełdzie. Domy maklerskie nie zagwarantują zysku np: 30% dziennie bo oni starają się grać ostrożnie żeby też nie stracić ale można liczyć na o wiele większy zysk niż 100zł. Według mnie to około 10% przez niedługi okres czasu.
Pozdrawiam i mam nadzieje że Panu pomogłem
|
|