Witam,
już od kilku dni przeglądam forum i muszę przyznać, że można odnaleźć tu wiele interesujących postów oraz poznać opinię wielu wartościowych ludzi. Jednak z uwagi na to, że zdecydowanie wolę słuchać niż mówić będzie to prawdopodobnie pierwszy i jedyny wpis na forum. Jednak jako czytelnik forum chciałbym pozostawić jakiś ślad po sobie w postaci postu, a przede wszystkim chciałbym wykorzystać forum do zamieszczenia ogłoszenia.
Chciałbym zająć się szeroko pojętym handlem czyli pośrednictwem, exportem, importem, sprzedażą oraz nabyciem wewnątrzwspólnotowym(zbędne skreślić) ;) Jednak mój business english is poor więc szukam osoby, która podziela mój pomysł na biznes oraz zna bdb język angielski. Ponadto osoba ta powinna być otwarta, gotowa do (ewentualnych) wyjazdów, młoda (najlepiej student/ka), rozsądna, mająca jakieś pojecie o prowadzeniu biznesu. Ja już posiadam pewne kontakty w Polsce w przygotowaniu jest strona internetowa oraz materiały promocyjne, kontakty z Izbami Handlowymi "starej UE".O sobie powiem na razie tylko tyle, że jestem studentem (zaocznym) interesuję się giełdą, (czynny gracz) i wszystkim związanym z biznesem. (marketing, ekonomia etc.) Niestety nie mogę jak niektórzy forumowicze obiecać wysokich profitów w krótkim okresie czasu, pewna jest tylko ciężka praca i zyski na horyzoncie proszę więc o poważne opinie i oferty.
Pozdrawiam,