|
PoZycjowanie ! |
PoZycjowanie !
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Witam pozycjonowaniem zajmuje się już od 3 lat ! szukam osoby która jest zainteresowana współpracą!! i ma jakieś poważne zlecenia
O proszę, kto pojawił się na forum :-) drogi omoto5, jak tam Twoja inwestycja 500 tys zł? Podobno miałeś je inwestować w gastronomie bo na biznesie internetowym się nie znasz. Nie dość że wyszło że kasy nie masz i jedynie naciągałeś ludzi na pomysły to teraz wychodzi że znasz się na takim biznesie :-) lecz mimo swojego "doświadczenia" nie wiesz jak pozyskać klientów którzy zlecą pozycjonowanie - coś w tym jest :-) może po prostu nie umiesz tego robić i każdy Twoją ofertę unika? A może po prostu bierzesz kasę za pozycjonowanie a w rzeczywistości tego nie robisz? :-)
o Proszę ODEZWAŁ SIĘ TEN CO WSZYSTKICH KRYTYKUJE
!!! I niema żadnego pojęcia o Moich inwestycjach!! !! Skąd TY możesz wiedzieć ze nie zainwestowałem jak nawet nie pisałeś do mnie ! a nawet jak byś pisał to nawet bym nie zainwestował w twoją propozycje bo by była nieopłacalna i beznadziejna !! a co ty możesz wiedzieć o mnie !!! Jak chciałbyś wiedzieć to mam duże doświadczenie w tym biznesie A i jak byś chciał wiedzieć to nigdy nie zajmowałem się ściąganiem inwestorów tylko pozycjonowaniem !!
Przypomnij sobie o tym jak założyłeś temat że chcesz zainwestować kasę i szybko wyszło że jej nie masz :-) i rozmawialiśmy kolego i przed ujawnieniem że nie masz kasy podsuwałem Ci pomysł abyś pomyślał o czymś w sieci - lecz Ty stwierdziłeś że na biznesie internetowym się nie znasz i że wolisz inwestować w jakąś restauracje :-) widzę że kolega ma już galopującą skleroze :-)
Koleś ściemniasz !! nawet mam ten temat
Prosze to jest ten link i nie 500 tyś tylko 200tyś MASZ LINK DO FORUM MASZ SZCZESCIE ZE NIEMEGO DODAWAC LINKÓW BO JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM ,,,Są ludzie i debile ,,....
A nie ptrzebujesz onoto5
A nie potrzebujesz onoto5 wzmocnić swojej siły pozycjonowania?
Jak by co to mam zaplecze, które cały czas rozwijam. Zaplecze jest robione pod moją stronę, ale z jakimś pozycjonerem też się mogę dogadać za małą sumkę miesięczną puszczenie linka to strony pozycjonowanej.
• Strona 1 z 1
|
|