|
Pożyczę komuś - strona 2 |
Pożyczę komuś
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Dzięki, Dziwne że data ostatniego logowania Marcina X to godzina 16 w Piątek... Napisałem do niego wiadomość i zobaczymy czy odpisze. Jego też znajde jak coś. 18 nastego nie zobaczę kasy, to obaj będą mieć problemy. Załatwię to po swojemu.
Proszę jak ktoś może mi pomóc potrzebuje 50.000 mogę płacić od 400-600 miesięcznie umowa cywilno-prawna POMUZCIE
Nie ma opcji edycji postów w takim razie sprostuję odrazu.
To co pisałem odnośnie Pana Mariusza X, to była pomyłka, już wszystko uzgodniliśmy co i jak. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam.
potrzebne 50.000 prosze o kontakt 502947784
witam pilnie potżebna pozyczka od osoby godnej zaufania na umowe cywilno-prawną lub weksle
Witam! Pilne!!!!! Potrzebna pożyczka na dłuższy okres. 50tys. Jeśli ktoś może mi pożyczyć proszę się odezwać, napiszę więcej
Witam,
Potrzebuję pożyczyć 30 - 40 tys. na dłuższy okres Pilne. Proszę o kontakt.
Panie Danielu potrzebuje pilnie pozyczyc 500 zł nawet na procent , mam chwilowy dołek finansowy, utzrymuje sie z prac dorywczych.
prosze bardzo pilnie o kontakt 798236214
Odkopię ten temat.
Wiadomo coś w tej sprawie zaginięcie tych 500zł? bo tak sprawa ucichła teraz. Marcinowi poważnie pożyczył te pieniądze czy zapłacił za napisanie tego postu?:>
witam,
panie Danielu jestem zainteresowana proszę o kontakt pozdrawiam
Proszę a nawet błagam niech ktoś mi pomoże wyjść z tej sytuacji bez wyjscia... Zyć mi się nie chce. Nie wiem jesli nie uda mi się pozyczyć od kogoś 12 tys to nie dam rady dalej. Kurde nad moimi dziećmi niech ktoś sie ulituje . Wiem kazdy ma swoke problemy, ale moje mnie juz przerosly. Nie mogę juz tak dluzej. Moge oddawc 10 % w skali miesiąca.
Żenada jak ktos pobiera wczesniej kase to chyba jest jasne ze to was chce przekrecić wiem bo załatwiam pozyczki ale nigdy nie bralismy zaliczek iz adnych nawet ukrytych kosztow !!!!!!!!!!! BO PO CO ?skoro pieniądze ida wraz z przelewem na konta !!!
pilnie !!!!!!potrzebuję pożyczyć 3000 zł na 1 rok lub 35000 do uzgodnienia [czas i procent]
bardzo proszę pomocy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pożyczę komuś - strona 2": - Pożyczę komuś - Może komuś potrzebny bym był - Może komuś się przydam :) - A może komuś sie udało? - Sprzedam lub wynajmę komuś gabinet stomatologiczny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|