|
Pożyczę komuś |
Pożyczę komuś
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Pożyczę komuś od 15 tysięcy do 150 tysięcy.Okres oczekiwania na pożyczkę do 2 tygodni.Wszystko do ustalenia i dogadania.Pisać na PW swoje propozycje.
Dziekuje za pozyczke.Osoba godna polecenia.
Ja również dziękuję za szybką pożyczkę.Wszystko tak jak było umowione.Osoba rzetelna i słowna.
Zostało mi 95 tysięcy do pożyczenia.Jak by co PW.
Witam,
Czy pożyczka 3000 zł wchodzi w grę ? Jeśli tak, jestem zainteresowana ..
Piszę i piszę na PW... Jest Pan tam? Proszę o odpowiedź.
Nie siedzę non stop na stronce ponieważ mam życie prywatne oraz jak udzielam pożyczki to załatwiam sprawy typu notariusz, dojazd do klienta itp itd.Pożyczki od 15 tysięcy złotych ponieważ na mniej nie opłaca się mi.Zaglądam na forum raz w tygodniu więc proszę o cierpliwość.
Zostało 60 tysięcy jeszcze.
Czy pożyczył byś mi 40 tysięcy zł na 18 miesięcy .Mogę dać ci pod zastaw 5 letni ciągnik marki lamborgini Lub parę h ziemi .bo jestem rolnikiem .Mój telefon:695018053
[quote="Sławomir123456789"]Czy pożyczył byś mi 40 tysięcy zł na 18 miesięcy .Mogę dać ci pod zastaw 5 letni ciągnik marki lamborgini Lub parę h ziemi .bo jestem rolnikiem .
witam szukam pożyczki 50.000 na 13 lat raty 500zł na kupno mieszkania
Jesli szanowny Pan się tu pojawi to uprzejmie proszę o zwrot wpłaconych wcześniej 500zł. Inaczej zjawię się u Pana osobiście z kolegami i znajdę Pana. Ponad 500 km. w jedną stronę to dla mnie żaden problem, nawet jakbym miał na tym stracić. Sprawdzić czy Pan się logował na forum jest bardzo łatwo więc nic Panu nie da nie odczytanie wiadomości odemnie. Pan chciał wcześniej 500zł na Notariusz, umówiliśmy się na dzień spotkania, miał godzinę przed spotkaniem zadzwonić i nic, 0 odzewu. Żeby przynajmniej zadzwonił że go nie będzie. Teraz od 4 dni nie zagląda na forum bo pewnie pożyczył już wszystko co miał do pożyczenia. Serdecznie odradzam, a tym co się udało składam serdeczne gratulacje. Jak dla mnie kompletne 0.
albo fikcyjne osoby pisaly ze dostaly albo wyniklo nieporozumienie.
pelno jest cwaniakow co chca jakies wplaty na rozne oplaty a pozniej slad po nich ginie. mozna przestrzec wszystkich ze NIE WPLACAC NIC dopoki nie dostaniesz pozyczki do reki bo jeszcze zdaza sie ze niby pieniadze ida przelewem trzeba wplacic a przelew nie dociera
Ale Pan Marcin X 600 postów, to raczej jest żetelna i sprawdzona osoba? Dziwne że Pan Daniel ostatni raz zaglądał na forum w Piątek o godzinie 01.50 czyli w dzień spotkania, a do dzisiaj ani razu... Maila pewnie sprawdza? Tam dochodzą powiadomienia. Jeśli do końca następnego tygodnia nie dostanę zwrotu to wybiorę się na podany przez Pana adres do wpłaty, a jeśli i on jest niepoprawny to mam znajomego co może mi sprawdzić co nie co i tak dojdę do tego Pana i wtedy rozmowa nie będzie już tak uprzejma jak wcześniej. Stracę na tym, ale ów Pan już nikogo nie oszuka. W takie dziwne nieporozumienie to ja nie wierzę poprostu...
jak dla mnie marcinx to jakas dziwna postac tego forum
w jednym poscie oferuje pozyczke w drugim chwali kogos za uzyczenie pozyczki wiec ciezko brac jego osobe jako kryterium moze to ta sama osoba a pisal duzo wpisow zeby byc wiarygodny mam nadzieje ze uda ci sie wyjasnic ta sytuacje i w naj gorszym wariacie tego tematu dasz popalic oszustowi
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pożyczę komuś": - Pożyczę komuś - Może komuś potrzebny bym był - Może komuś się przydam :) - A może komuś sie udało? - Sprzedam lub wynajmę komuś gabinet stomatologiczny
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|