Witam Panie Stanisławie,
Jeśli nadal udziela Pan pożyczek to proszę o pilny kontakt 514180595.
|
POŻYCZKI PRYWATNE - ZAŁATWIAM - strona 3 |
POŻYCZKI PRYWATNE - ZAŁATWIAM
Biznes Forum ‹ Ogłoszenia ‹ Biznes oferty ‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
Witam Panie Stanisławie,
Jeśli nadal udziela Pan pożyczek to proszę o pilny kontakt 514180595.
Witam pana jestem zainteresowana pańską ofertą pożyczki chciała bym pożyczyć 40 000 tyś zł sprawa bardzo PILNA bardzo proszę o informację i kontakt na nr. tel.
727412508
mam taką gorącą prosbe chodzi o kontakt ponieaż bardzo mnie interesuje oferta na temat pożyczki prywatnej mój numer to 518737976zgóry dziękuje
witam a czy ktoś już dostał pożyczkę od pana stanisława bo pytam i pytam i nikt nie odpowiada ja dostałam od pana stanisława odpowiedz że trzeba wpłacic 24,50 i dopiero można rozmawiac ja w żadne wpłaty juz niewierze niestety ale może to i uczciwy pożyczkodawca pozdrawiam i proszę o odpowiedz
jeśli jest to aktualne to proszę o kontakt na gg1511850
Dzeiendobry. Potrzebuje pozyczki 10000 na okres 24 miesiace na zakup protezy nogi.oddam 13000 w zastaw moge dac dom prywatny.Prosze o okntakt 721606800 lub gadugadu 7874931.pozdrawiam
Panie Stanisławie, proszę o kontakt 603 232022.
witam udzielam prywatnych pozyczek max 2000zł na 2 miesiace.
Niestety, potrzebuję przynajmniej 5 tys. na pół roku.
Proszę o kontakt w sprawie warunków
Proszę się odezwać, pilnie potrzebuję pieniędzy. Te 2 tys. cokolwiek mnie poratują.
Pan Stanisław milczy - Pan "janeknowak" rownież a może z kimś z Państwa się skontaktował ???
witam ja pisałam do obydwu panów którzy oferują pożyczki i żaden nie odezwał si ę niestety wydaje mi się że niema prywatnych pożyczek sami oszusci są jak napisze się że bez wpłaty to już nie odpowiadają szukają naiwnych uważajcie nic nikomu nie wpłacajcie pozdrawiam
witam tu już chyba nikt nie zagląda co zrobic czy pan stanisław udzielił komuś pożyczkiiiiiiiii dajcie znac pozdrawiam
Poszukuje pilnie pożyczki bez BIK raczej prywatnej . Prowadzę działalność gospodarczą przeszło 2 lata z której mam dochody . Pożyczkę poszukuje ok 10000 na rok .Proszę o kontakt
Sprawdź również podobne tematy:
- Pożyczki prywatne
- Pożyczki prywatne - Prywatne pożyczki pieniężne. - Pożyczki prywatne dla firm - PRYWATNE POŻYCZKI HIPOTECZNE BEZ BIK - Prywatne pożyczki pod zastaw (notarialne) - Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomości - POŻYCZKI PRYWATNE POD ZASTAW NIERUCHOMOŚCI - POŻYCZKI PRYWATNE POD ZASTAW NIERUCHOMOŚCI Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|