|
POŻYCZKI PRYWATNE - ZAŁATWIAM - strona 4 |
POŻYCZKI PRYWATNE - ZAŁATWIAM
Biznes Forum ‹ Ogłoszenia ‹ Biznes oferty ‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
potrzebuje 20 tysiecy na 24 miesiace oddaje co miesiac 1000 razem 24
potrzebuje 20.000zl na 5-7 lat. prosz eo info,
Witam mam 23lata stracilem prace teraz pracuje na czarno ,czy znajde tutaj osobe ktora udzieli mi pozyczki w wysokosci 3tys zl moge splacac tygodniowo w ratach, splace z %ty ustalasz procent . prosze o kontakt prosze o kontakt . Z gory dziekuje pozdrawiam i wszystkim zycze udanej pozyczki ......
poszukuję osoby która pożyczy mi 15000 na 36 miesięcy na umowę cywilnoprawną -mogę spłacać po 500-550 miesięcznie.proszę o kontakt 606326785
A z czego Ty będziesz oddawał, tygodniowo jak straciłeś pracę co? Szukaj pracy a nie pożyczek..
Ja na Twoim miejscu tak bym się nie rozpedzał z tym "domem, w zastaw" za 13000 :), jest to ryzykowne posuniecie chyba ze jest on na działce ogrodniczej
ludzie czy wy jesteście normalni bo tak to czytam i nie wieże
Dokładnie :) naiwni ludzie widać są wszędzie
potrzebyje pozyczki 2500 zloty prosze o pomoc pod numerem telefonu 513943524
Potrzebuje pilnie pozyczki w wys.20.000 na max.okres spłaty prosze o kontakt
791 981 688
Jeżeli nie wiesz, czy któryś z banków zachce z Tobą rozmawiać, służę radą ;) Jeżeli tylko można lepiej jest unikać pożyczek prywatnych.
Pozdrawiam Agnieszka W. Habza Finanse
Witam!
Udzielam prywatnych pożyczek pod zastaw nieruchomości, gruntów oraz samochodów. Gotówka od ręki!!! Jesteś zainteresowany?? Masz do mnie jakieś pytania?? Zadzwoń: 531-26-26-26 stokrotka ci pomoże. Nie jestem firma załatwiającą kredyt! Jestem osobą prywatną!! NIE WYMAGAM żadnych wpłat na konto celem rozpatrzenia sprawy. NIE SĄ TO UMOWY POD WEKSEL!! Wszystko załatwiam OSOBIŚCIE z osobą zainteresowaną pożyczką. pozdrawiam Elżbieta Stokrotka 531 26 26 26
"Udziele osoba ktore sa w trudnej sytuacji prywatnej pozyczki
niepobieram zadnej oplaty info na email" Proszę o kontakt i więcej informacji 511495703
potzrebuje 70.000zl na 20-30 lat, z ozliwoscia splaty wczesniejszej. Posiadam dochody miesieczne wysokie ale niestety nie udokumentowane, jedynie sa wplywy na konto bankowe potwierdzeniem. Oczywiscie bez zadnych przedplat itp.
Witam ogromnie potrzebuje szybkiej pozyczki pozabankowej najlepiej prywatnej w kwocie 3,500 moge oddawac co dwa tyg.po 400zl procent do uzgodnienia umowa moze byc i notarjalna byle mogl mi ktos pomoc zgory dzieuje 516269762
Sprawdź również podobne tematy:
- Pożyczki prywatne
- Pożyczki prywatne - Prywatne pożyczki pieniężne. - Pożyczki prywatne dla firm - PRYWATNE POŻYCZKI HIPOTECZNE BEZ BIK - Prywatne pożyczki pod zastaw (notarialne) - Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomości - POŻYCZKI PRYWATNE POD ZASTAW NIERUCHOMOŚCI - POŻYCZKI PRYWATNE POD ZASTAW NIERUCHOMOŚCI Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|