|
Pozyskiwanie funduszy unijnych - kurs |
Pozyskiwanie funduszy unijnych - kurs
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam, chciałabym wiedzieć, czy ktoś ma jakąś książkę czy coś w tym stylu, gdzie zawarta jest wiedza jak pozyskiwać fundusze europejskie. Chciałabym nauczyć się pisania biznesplanów (na pozyskanie dotacji z UP umiem, bo to nic prostszego), chodzi mi o pisanie np. biznes planów pod dotacje 40tyś na rozpoczęcie działalności, albo o programy gdzie można otrzymać dotację na rozwój np. 300tyś. Byłabym wdzięczna gdyby jakiś praktyk chciałby mi przekazać swoją wiedzę (pochodzę z woj. kuj-pom). Do kursów organizowanych za 2 tyś i 3 dni szkolenia nie mam przekonania.
Najlepszy i zarazem najtańszy kurs to google - jak pisać biznes plan , a po 2 wystarczy znać ogólnodostępne "regulaminy , przepisy dzięki którym otrzymuje się daną dotacje" a później zwyczajnie znając przepisy piszę się pod to biznes plan (czasem taki żeby ładnie wyglądał na papierze)
Zachęcam również do skorzystania z kursu Akademii PARP- darmowy, w formie e-learningu. W ofercie tej instytucji jest właśnie kurs z pozyskiwania funduszy unijnych - może w jakiś sposób ci to pomoże.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pozyskiwanie funduszy unijnych - kurs": - Pieniądze z funduszy unijnych? - Pozyskiwanie Dotacji Unijnych - Szkolenia z funduszy unijnych - Pozyskanie funduszy unijnych - Dofinansowania, dotacje z funduszy unijnych
• Strona 1 z 1
|
|