|
Pozyskiwanie klientów - czy to legalne? |
Pozyskiwanie klientów - czy to legalne?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Witam. Prowadzę od niedawna pośrednictwo matrymonialno - towarzyskie. Szukam zatem różnych nowych form pozyskiwania klientów. Przyszedł mi w związku z tym pewien pomysł. Nie wiem jednak do końca czy to nie jest sprzeczne z prawem. Mianowicie: wyszukiwałabym ogłoszenia i anonse matrymonialne z mojego miasta w lokalnych gazetach lub portalach i kontaktowała się z ich autorami w celu zaproponowania usług mojego biura oraz przedstawienia mojej oferty - coś na zasadzie działania biur nieruchomości. Pomyślałam, że skoro wspomniane agencje i biura nieruchomości pracują w taki sposób, to moje działania również nie kolidują z prawem. Z drugiej strony - wydaje mi się to zakłócaniem spokoju adresatów, nękaniem ich. hm...
Jak dali ogłoszenie z numerem to po to aby ktoś zadzwonił - śmiało możesz dzwonić i proponowac swoje usługi.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pozyskiwanie klientów - czy to legalne?": - Pozyskiwanie klientow - pozyskiwanie klientow - Pozyskiwanie klientów - Pozyskiwanie klientów - Pozyskiwanie klientów
• Strona 1 z 1
|
|