|
Praca dla 16 latki |
Praca dla 16 latki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
chodze do szkoly dla doroslych mam ja tylko co drugi weekend ... szukam pracy niestety nikt nie chce osoby w moim wieku zatrudnic kiedys pracowalam na ulotkach zajmowalam sie dziecmi umiem sprzatac jestem z warszawy gdyz chodze do takiej szkoly tata stwierdzil ze musze zarabiac na siebie dlatego mam nadzieje ze macie jakies pomysly ;) z gory dziekuje i pozdrawiam ;)(jestem cierpliwa zaradna nastolatka zawsze usmiechnieta umiem sie dogadac z ludzmi itp)
Niestety będę mało odkrywczy ale musisz szukać do skutku. Wpisz sobie hasło "praca dla młodzieży" w wyszukiwarce, powinny pojawić się różne strony z ofertami.
Teraz jest dużo prac sezonowych, poza tym, napisz CV i zanoś gdzie się da, a nuż gdzieś Cię przyjmą, do jakiegoś sklepu...
Chodzisz do szkoły dla dorosłych i masz 16 lat?
Moja córka chciała się zapisać do takiej szkoły a jest w Twoim wieku i powiedziano jej,że jak skończy 18 lat to ją zapraszają. Taki mały off top
tak chodze do tego typu szkoly europejska szkola dla doroslych placi sie tam co miesiac 90 zl ale ja mam za darmo .. co drugi weekend trzeba dobrze szukac :)( mplo) juz znalazlam prace troche ciezko nawet bardzo ale nie jest zle ulotki 60 zl dniowki a np w dominum mialam 20 zl za dzien wiec roznica jest:) pzdr
20zł za dzień? Nieźle nabijają ludzi w butelkę...
mógłby mi ktoś dać namiary na taką szkołę??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Praca dla 16 latki": - praca dla 16-latki - Praca na wakacje dla 16-latki - Dwie 19-nasto latki!! Pilnie szukają pracy na wakacje!! - Praca przez internet, sprzedaż internetowa praca z domu ? - Sprzedam 4 super domeny. Praca Biznes. Biznes Praca.
• Strona 1 z 1
|
|