Witam serdecznie
Jeśli masz komputer, stale łącze, wolny czas i przy okazji zarobić to jest praca akurat dla ciebie.. Wymaga czasu komputera i Internetu jest to praca menadżera więcej informacji na e-mil: izabelelusia18@onet.eu pozdrawiam serdecznie
|
praca dla kazdego kto ma komputer i staly internet |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie
Jeśli masz komputer, stale łącze, wolny czas i przy okazji zarobić to jest praca akurat dla ciebie.. Wymaga czasu komputera i Internetu jest to praca menadżera więcej informacji na e-mil: izabelelusia18@onet.eu pozdrawiam serdecznie
Witam jestem zainteresowany ale mam problem z wysłaniem wiadomości (jakieś błędy).
Proszę o kontakt gg: 9434027
Ja tez jestem zainteresowany.Poprosil bym o wiecej info na kierdek@o2.pl
Witam jestem zinteresowany ta oferta pracy prosze o jakies info kruszykt@wp.pl
Dostaliście jakieś info ??
ja dostalem info co do tej pracy
I co o co w niej chodzi??
ja tez mam problemy z wyslaniem wiadomosci, przychodzi mi wiadomosc ze taki adres nie istnieje, prosze o informacje na adres artilee@o2.pl
Wiadomosc dotyczyla tego zeby wplacic 5 zl na jakies konto,inni tez wplacaja 5 zl i po jakims czasie dostajesz grube siano.Taki pic na wode
ja niewiem jak u tego typka jest z tym wysyłaniem kasy, i niewiem naczym polega zarabianie u niego, ale kiedys zaufałem takiej firmie która oferowała jakis bezpłatny kurs ktory trwa 30 dni i przez ten czas trzeba było zyskac przynajmniej jendnego klienta, jak sie go zyskało to mozna był po tych 30 dniach kontynuowac swoją ze tak powiem kariere. Jak sie zyskało wiecej klientów to odrazu po tych 30 dniach była kasa na koncie. Fakt ze było to ryzyko i po tych 30 dniach trzeba było wpłacic 25 zł, ale dobra zaryzykowałem, wpłaciłem 25 zł, i pozostali których w to wkreciłem tez przelali mi po 25zł, nie myslcie sobie ze to jest takie głupie bo im wiecej znajdziecie ludzi tym wiekszy zysk i tak samo maja ci który pracuja na twój rachunek, bo jak im ktos płaci to wtdy oni wam i tak w kółko wiec to zostało całkiem niezle wymyslone
jak ktos będzie zainteresowany to niech pisze, wtedy napisze wiecej informacji :D
To może być wysyłanie maili ze swojej skrzynki na podane przez autora postu adresy. Zapewne bez zgody właścicieli kont. Typowe spamowanie czyli coraz bardziej niebezpieczna praca.
Witam
W dołączonym załączniku podaję szczegóły oferty. Jeżeli zainteresuje ona Panią, to proszę odesłać e-mail zwrotny z dopiskiem: "CHCĘ SPRÓBOWAĆ".Zarobki w okresie próbnym // tzn.pierwsze 30 dni// kształtują się na poziomie 700-900 PLN , a w następnych miesiącach oscylują w granicach 1200 PLN i więcej , nawet do 2000 PLN , na więcej raczej nie ma co liczyc , wiem to ze swego cztero miesięcznego doświadczenia Serdecznie pozdrawiam- Monika
monika mozesz dac jakies namiary?
szybkilopez napisz do mnie na gg:5252875
gwarantuje zysk. praca wyzej wymieniona. dodatkowo oferuje Ci moje wsparcie i pomoc. Pozdrawiam
|
|