Witam,
Oferta ta przeznaczona jest dla każdego, kto potrzebuje pieniędzy - oczywiście, nie za leżenie do góry brzuchem :)
Nie mam zamiaru oferować Państwu kosmicznych ofert zysku. Umówmy się na początku, że nie da się zarobić tutaj - przynajmniej na początku - olbrzymiej sumy.
Proponuję prostą pracę - pośrednictwo w sprzedaży biżuterii. Ja zapewniam własnego projektu i wykonania biżuterię, Państwo znajdują na nią kupców. Jak to zrobić? Środków jest wiele - możecie Państwo stworzyć sklep, rozdawać produkty jako nagrody w konkursach, reklamujących własny serwis - sposobów naprawdę jest wiele.
Państwo zamawiają u mnie kolczyki w określonej cenie - od 5 do 25 złotych za parę kolczyków, przykładowo. Minimalne zamówienie to 50 złotych. Kolczyki przychodzą do Państwa, Państwo je sprzedajecie w określonych przez Państwo cenach i tak Państwo zarabiacie.
Więcej informacji pod adresem mailowym - proszę Wysłać mi wiadomości w temacie wpisując BIZUTERIA na PW (proszę nie zapomnieć o kilku słowach o sobie i adresie korespondencyjnym), a ja się z Państwem skontaktuję. Posiadanie własnego serwisu jest okolicznością dodatkową (ze względu na możliwość reklamy za odpowiednią cenę).
Zapraszam!