Witam !
Zacznę od tego, że jestem nowym użytkownikiem na tym forum, więc mam nadzieję że zwracam się o pomoc w odpowiednim miejscu. A teraz przechodząc do rzeczy zabieram się do pisania pracy licencjackiej jako temat pracy wybrałem "Analizę Polskich i Angielskich spółek piłkarskich na GWP", temat nie jest jeszcze dostatecznie zwężony i sprecyzowany, lecz mniej więcej pokazuję o czym będzie ta praca. W związku z tym mam taka prośbę.. Czy ktoś z was mógłby mi poradzić i zasugerować gdzie znaleźć dobre materiały na ten temat? Podpowiedzieć na jakich spółkach najlepiej się skupić ? Oraz do jakich lat zwęzić całą analizę, aby była dostatecznie szczegółowa?
Moja wiedza o giełdach papierów wartościowych jest bardzo podstawowa. Ale od jakiegoś czasu zbieram się aby pogłębiać w tym temacie swoją wiedzę, a łącząc to ze spółkami piłkarskimi łączę przyjemne z pożytecznym. Ponieważ sport to moje hobby.
Z góry dziękuję za wszystkie rady i sugestie. Wdzięczny również będę za wszystkie komentarze krytyczne dotyczące wybranego przeze mnie tematu. Oczywiście z uzasadnieniem, dlaczego według was taki wybór na pisanie pracy nie jest najlepszy.
Pozdrawiam !!