|
Praca prze intrenet |
Praca prze intrenet
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
cześć mam 21 lat i pracuje od 6-14 i przez reszte dnia nie mam nic do roboty ;/ szukam jakiejś pracy przez internet zarobki nie muszą być duże, mógłbym poświęcić na to około 6 godzin dziennie, szybko sie ucze prosze o rozważne oferty ;)
Znasz sie na :
-PHP -JavaScript - CSS -XHTML/HTML - Grafika - Umiesz pisać Dobre, treściwe i wartościowe artykuły?? Jeśli tak to znajdzie takie prace na : www.zlecenia.rzez.net
Witaj Rafale, z tego co piszesz i masz tak dużo wolnego czasu, to zapraszam Cie do programu partnerskiego połączonego z MLM. Jest to program a w zasadzie biznes, na którym możesz zarobić 450 % więcej niż właściciele firmy. Ten biznes został stworzony po to aby umożliwić przeciętnemu człowiekowi, zarabianie pieniędzy pracując w domu. przez internet ze znajomymi i przyjaciółmi. Został stworzony tak genialnie, ze na wejście nie ponosisz żadnych opłat, i masz możliwość wybudowania swojego biznesu, gdzie docelowo możesz zarabiać 2300 $ ( 6400 zł ) w dochodzie pasywnym, czyli z raz dobrze zrobionej pracy zarabiasz co miesiąc, stała kwotę lub jej wielokrotność. Rejestrując się na mój kurs biznesu w sieci otrzymasz wszystkie informacje. Napisz do mnie na priva a prześle linki i informacje. Zapisz się i sprawdź ! Ale szczerzę mówie ze nie masz nic do starcenia, a jeśli masz tak naprawdę dużo czasu to sukces gwarantowany w 4-5 miesiący. Otrzymasz odamnie wszystkie wskazówki, wiedzę i narzędzie, dzięki którym od pierwszego dnia możesz zaczać zarabiac. Zapraszam również zainteresowanych. Pozdrawiam serdecznie Przemysław Szczęch
to ja poprosze takze o wskazowki
to ja poprosze takze o wskazowk
a ja mam do zaoferowania pracę nie tak dochodową ale myslę że bardziej realną pod względem płac i zadań które wykonuje się na zlecenia firmy.Konkretne zadania i stawki za nie.Jeśli ktoś jest zainteresowany jasnym opisem pracy w internecie i chce na prawdę zacząć w ten sposób pracować/dorabiać niech wyśle prywatną wiadomość a ja napiszę więcej.Pozdrawiam
Jeśli masz kogoś kto Ci wystawi fakturę/rachunek i znasz się przynajmniej w podstawowym stopniu na html/php/ umiesz wgrać stronę www na serwer itp to mogę Cię zatrudnić na kilka h dziennie.
Ja do rolo.
Witam serecznie. Czy mogę prosić również o wskazówki? Pozdrawiam.
To nie jest żaden biznes, ale piramida finansowa. Ściślej matryca. I nie jest za darmo, bo co miesiąc trzeba wpłacać po 30 dolców z hakiem. Trzeba też znaleźć ponad 510 takich jeleni. Nie rozumiem, jak można wciskać ludziom, że mogą zarabiać, a potem skłaniać ich by miesięcznie wpłacali po 30 dolców.
To normalne, w każdym MLM tak jest i każdy znajduje kupę jeleni. Dopóki tacy się będą rodzić to ci mądrzejsi będą ich wykorzystywać. A co do pracy przez internet to ja polecam poinwestować sobie w domeny internetowe. Trochę hazard, ale raczej taki że albo zarobisz dużo albo nic, stracić jest ciężko bo zawsze coś się sprzeda. Tylko ze do tego potrzebna własną DG, ale jak mówisz, że masz prace to ZUS już masz opłacony, wiec działalność nie jest problemem.
Jachu19 mógłbys bardziej rozwinąć temat z domenami?? moze byc na priv.
hej
Poszukuje mozliwosci rozpoczecie kariery w web designingu. Wlasnie koncze CIW web developement management. Wiedza X/HTML- dobry CSS- ok JavaScript- dobry Perl- ok Photoshop- dobry expression web3- ok dreamweaver- podstawy server administrator apache, iis- ok z gory dzieki za pomoc
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Praca prze intrenet": - Praca prze internat - PILNIE POSZUKUJĘ PRACY PRZEZ INTRENET - Czy wszystkie płatności za towar muszę uiszczać poprzez prze - Motocross Enduro nauka jazdy szkoła poprowadzę prze sezon - Pomysł na kiosk z grami dla dzieci "ZABAWA, NAUKA, ZERO PRZE
• Strona 1 z 1
|
|