|
Praca przez internet |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Poszukuję pracy przez internet.Jestem młodą osobą szukam pracy aby opłacić studia
Praca przez internet to czysta fikcja mająca przynieść zyski tylko właścicielom. Ale teraz na pewno mnie nie posłuchasz, przekonasz się sama.
Witam. NIe zgodze się z tobą Hbatec że nie ma pracy przez internet. :) Jest praca ale musisz wiedzieć gdzie jej szukać oraz musisz wiedzieć że trzeba ponieść koszty za rozpoczęcie takiej pracy. NIe mówie tu o takim czymś jak np. składanie długopisów. Ale mówie tu o poważnej ofercie, tylko że ludzie nie mogą tego zrozumieć że jak idą do normalnej pracy dostają narzędzia do pracy takie jak np. biurko komputer i jakies informacje. Natomiast tu sytuacja jest inna jak ktoś chce pracować z domu. Nie ma możliwości że nie poniesiesz kosztów i dostaniesz prace. Musisz zainwestować w swoją działalność. Znam 2 poważne oferty pracy przez internet. Ale tak jak mówiłem musisz zakupić narzędzia do pracy. No i przedewszystkim jest spełnić najważniejsze 3 wymagania 18 lat komputer i internet. Jak by ktoś chciał jakąś informacje na temat tej pracy proszę pisać do mnie wiadomości z forum.
Coś mi się wydaje,że napisała to osoba niekompetentna,która chce naciągnąć naiwniaków...Każdy wie,że ci co wołają z góry to naciągacze!!!Wystrzegajcie się ich!Ja będąc młodą osobą dałam się naciągnąć na pracę chałupniczą z gazety...Teraz znam ten rynek naciągaczy i te oszustwa!!!Jakby to było takie proste to po co ludzie by szukali pracy?Zdaniem poprzedniczki wystarczy biurko,komp i telefon?Teraz prawie każdy to ma!A jakby miała przedstawić te 2 oferty co niby zna to by podała!!!
Okej jak uważasz.
Dla zainteresowanych pracą przez internet jest robiony projekt pracy przez internet na której znajdziesz informacje o pracy. Ta strona jest jak narazie w budowie. Ale są tam ważne aspekty pracy w internecie. Jak wejdziecie na tą strone poczytajcie stronę główna a później o OBS. Z dnia na dzień strona będzie wzbogacona o nowe oferty. ww, 1-szy,net/pracujprzezinternet P.S. wpiszcie sobie poprawnie adres tej strony. MIłego czytania. wiadomo że za "," będzie ".". Pozdrawiam wszystkich na tym forum.
Możesz zarobić przez internet bez ponoszenia dodatkowych kosztów.Poszukuję kogoś do prowadzenia sprzedaży na allegro.Masz aktywne konto,potrafisz wystawić towar,masz czas na odpisywanie na pytania to mogę zaproponować fajną współpracę.Zarobisz ok 1000zł bez większego wysiłku.
Kontakt do mnie gg 194947
|
|