|
Praca przez internet |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Oferty Pracy
‹ Dam pracę
Autor
Wiadomość
Łatwa i przyjemna praca. Jesli lubisz komputer i bawi Cię internet to jest to zajęcie dla Ciebie. Sprzedajesz kurs o marketingu internetowym i zarabiasz sam. Przez pierwsze 30 dni nic nie inwestujesz . Szczegóły oferty wyślę każdemu zainteresowanemu. Serdecznie zapraszam na pv.
prosze o kontakt psiaku1 małpa o2 kropka pl
Proszę o kontakt na Pw
Proszę o informacje
Pozdrawiam
Proszę o informacje
Pozdrawiam
madox88<malpa>wp<kropka>pl proszę o szczegóły
Prosze o kontakt na PV
to jest niejaki Projekt 11 czy 17. Jak dla mnie ściema - wpłacam osobie, ktora zamiescila tu ogloszenie co miesiac 35 zl - za jakies tam materialy przeslane mailem. Co najwazniejsze wysylam pieniadze w kopercie! Zarabiam na tym, ze tak samo jak nadajacy to ogloszenie wpuszczam ludzi w maliny...
gratulacje znalazłam to Projekt 16 oto fragment maila od osoby zajmującej się takim samym "biznesem" W dwunastu co miesięcznych odcinkach uczy i szkoli, jak przybliżyć się do fortuny i osiągnąć upragniony sukces. czyli 35 zl - wysłane w kopercie razy dwanascie To jest Twoim produktem. Decydując się na podjęcie współpracy otrzymasz ode mnie bezpłatny, wstępny informator szkoleniowy, który to przeprowadzi cię krok po kroku poprzez 30 dniowy okres próbny, w którym to sprawdzisz działanie siły tego marketingu. W tym to czasie pozyskasz już pierwszych klientów. Więcej szczegółów o wszystkich tematach poznasz w miarę rozwoju własnej kariery. W tym biznesie Ty jesteś najważniejszy, bo to Ty jesteś szefem.hahahahah Przeszkolę Cię, dostarczę produkt i będę udzielać Ci wsparcia w trakcie dalszej pracy. Reszta zależy tylko od Ciebie, Twojej operatywności, przekonania, czasu pracy i decyzji. Im więcej wysiłku włożysz w pracę, tym więcej zarobisz pieniędzy. Ty sam będziesz ustalał czas i godziny Twojej pracy. To Ty decydujesz o wysokości własnych zarobków i Ty masz 100% kontrole nad własnym sukcesem..... Zapewne zadajesz sobie pytanie: Dlaczego? Dlaczego ktoś, kogo zupełnie nie znasz, pomaga Ci w osiągnięciu sukcesu....? Odpowiedź jest prosta: z tego samego powodu, dla którego mnie ktoś pomógł. Zaufałam i dałam się przekonać i dzisiaj wiem, że jest to możliwe i teraz kroczę po DRODZE SUKCESU. ludzie ratunku.... Zresztą będę z Tobą szczera – jednym z powodów tego, że chcę byś osiągnął sukces jest fakt, że jeżeli Ty osiągniesz sukces,ja również będę w tym uczestniczyć. Tobie zależy na osiąganiu wysokich dochodów i mnie również. Nasuwa się kolejne pytanie: co z konkurencją? Otóż w tym biznesie nie ma konkurencji. Za to są miliony potencjalnych klientów – znacznie więcej niż jesteś w stanie obsłużyć. Przykładowo ja z minimalnym zaangażowaniem przez okres 8 dni otrzymałem ok. 100 zapytań w sprawie tej pracy. "Firma" tej pani nie posiada regonu ba nawet nazwisko tej Pani owiane jest tajemnica... Możemy współpracować. Zrobię wszystko, żeby Ci pomóc w osiągnięciu sukcesu. Obiecuje, że pokażę Ci krok po kroku jak to działa i dlaczego działa tak dobrze. Cały program krok po kroku jest bardzo prosty i każdy może go wprowadzić w życie, także i Ty.... Jestem zadowolony z prowadzenia działalności - nie ma żadnej działalności - i jestem przekonany, że i Ty będziesz zadowolony z wolności działania i uzyskiwania przychodów.
|
|