|
Praca przez internet |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Mam pytanie czy praca przez internet w systemie partnerskim jest możliwa czy to tylko ściema.
Zależy w jakim.
bankier.pl system partnerski
To nie praca tylko Program Partnerski, jeśli chodzi o wypłacalność to nie ma o czym mówić, Bankier.pl to poważna firma. Można na tym zarobić. Ile? Zależy tylko od Ciebie.
Na rynku są tysiące Programów Afiliacyjnych (Partnerskich), ale są wśród nich także oszuści. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem, gdy chemy promować jakiś Program Partnerski (PP) jest podanie jego adresu i zapytanie się innych użytkowników co o danym programie sądzą - jeżeli ktoś ma z jakimś PP nieprzyjeme doświadczenie - napewno się podzieli nimi z innymi :)
chodzi o system partnerski bankier
jak najbardziej płacą :) zawsze w terminie i bezproblemów można ich reklamować zarówno u siebie na stronach jak i przez Unikalny osobisty adres bankiera dla każdego który dostaje każdy użytkownik, gdzie znajdująs się pełna gama ofert (konta osobiste, kredyty, konta firmowe, itp...) można taki link wysłać znajomym emailem, badź przez komunikator :)
a praca w systemi takim jak program 21 czy to możliwe czy to tylko naciąganie
zapodaj do tego link.
Nie znam adresu, bo osoba która chciała mnie do tego wciągnąć mówiła że to program 21 coś w formie, że jak ja zacznę wciągać do tego ludzi to za każdą osobę dostanę 25 zł.
wiesz co :)
troche ciezko powiedziec czy to jest sciema czy nie ;p jesli nie ma sie zadnego regulaminu przed soba ani nic, Moim zdaniem, jesli ktos ma Ci dac 25 pln za wciagniecie osoby ... to raczej sciema .... CHOC czasem mozna zarobic kase na polecaniu , chocby do partypoker lub do bukmacherow (i to nawet nie zawsze musisz cos wplacac :)) wiecej danych, sprobuj j zdobyc to pomozemy
Dziękuję za zainteresowanie sie pytaniem,myslę że dam sobie spokuj z tym programem 21 nie potrafię tak ludzi naciągać.Pozdrawiam.
Ale to nie naciąganie ludzi! Przeczytałaś dokładnie o co w tym chodzi? Wydaje mi sie że nie rozumiesz. jejku.... Pomyśl troche!!!
Doszla do mnie oferta Programu21 I wyglada to na zwykly podrzedny MLM polegajacy na sprzedawaniu innym wirtulnego towaru, nikomu nie potrzebnego ...
Nie kazda praca przez internet jest dobra... jest bardzo duzo stron oferujacych rozne programy, ale tylko 20% jest warta uwagi... ja osobisci najbardziej lubie text link ads oraz google ads jako podstawowe programy reklamowe... jak piszemy dla to w pierwszej kolejności sprawdzamy czy to się nam oplaca a nastepnie czy warto pewne rozwiazania przedstawic na stronie...
Pozdrawiam.. Szczu
|
|