jak znaleźć rzetelne , uczciwe firmy zlecające prace w domu, praca chałupniczą ???
Czy Istnieją uczciwe firmy ????
|
Praca w domu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
jak znaleźć rzetelne , uczciwe firmy zlecające prace w domu, praca chałupniczą ???
Czy Istnieją uczciwe firmy ????
Tak, jeśli sam ją założysz to na pewno będziesz uczciwy wobec siebie. Trochę na tym forum już jestem i też szukam jakiegoś zajęcia dodatkowego i tutaj raczej ciężko. Napisz od razu lepiej co potrafisz robić i jakie kwalifikacje masz. Może ktoś przeczytawszy to zechce Cię do czegoś zaangażować.
Jeśli szukasz pracy w domu to raczej inny kierunek. Taka prace mogą wykonywać np: tłumacze - dostajesz tekst mailem i/lub pocztą tak samo go oddajesz klientowi, pisanie programów, skryptów internetowych, tworzenie bannerów, animacji, grafik, administrowanie serwisami, ostatnio modne porady prawne przez internet itp itd.
Oczywiście to tylko kilka przykładów, ale te prace są uczciwe. Oczywiście do każdej z nich trzeba konkretnej wiedzy.
Witam! Prowadzę jednoosobową działalnośc gospodarczą w branży budowlanej,na brak zleceń nie mogę narzekac jednak sytuacja rodzinna zmusza mnie do stałego pobytu w domu. Może ma ktoś jakiś pomysł na to jak można zarobic w domu. Zarabianie przez internet lub jakaś inna praca jak najbardziej fizyczna, którą można wykonywac w domu. Może znacie jakieś adresy firm które zlecają taką pracę. Proszę o pomoc!
Witam
Straciłam ostatnio dość niespodziewanie pracę;-( poszukuję zajęcia które można byłoby wykonywać w domku i móc zarobić jakieś normalne pieniążki. Czy mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć...
Z takich rzeczy które możesz zacząć robić od razu to:
a. Programy partnerskie b. "Freelancing" ad. a Po króćce - promujesz towary/usługi innej firmy w zamian za prowizję od zakupu. Więcej informacji znajdziesz na tym forum w odp. dziale ad. b Czyli innymi słowy wykonywanie prac na zlecenie. Co możesz robić? Właściwie cokolwiek umiesz robnić dobrze i możesz robić zdalnie. Może to być tworzenie stron www, tłumaczenia, pisanie prac, wypełnianie ankiet itd. itp. Jest tego znacznie więcej ale te akurat przyszły mi do głowy :) Może warto też pomyśleć nad jakimś handlem za pomocą internetu? Wszystko właściwie zależy od Ciebie.
Cześć Beatkowa,
Propozycję mam dziecinnie prostą, praca całkowicie z domu, możliwości nieograniczone porównując zwykłą pracę. Pomoc w osiągnięciu sukcesu masz od nas gwarantowaną, to już nie jest zwykła praca gdzie żeby awansować musisz tyle i tyle lat harować i nie koniecznie to się stanie, tu jak szybko awansujesz zależy od Ciebie. Powiem dla ciekawości że firma w 3 lata jedynie jest już obecna w każdym kraju na świecie i rozwija się w tempie zawrotnym rynek mamy dziewiczy jeszcze a porównując jak to szybko się rozwija to niedługo każde dziecko będzie wiedzieć jak tego używać i co pozytywnego to nam daje. Polecam dowiedzieć się wszystkiego, czekam na kontakt i wyślę Ci wszystkie informacje.. Pozdrawiam Łukasz
|
|