Witam,
Mam 17 lat i poszukuję jakiejś pracy przez internet. Mógłbym na to poświęcić ok 2h/dziennie, w weekendy troszkę więcej. Jeśli komuś wiadomo o jakimś zajęciu to proszę o wiadomość na PRIVa.
pozdrawiam
|
Praca w internecie |
Praca w internecie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
Mam 17 lat i poszukuję jakiejś pracy przez internet. Mógłbym na to poświęcić ok 2h/dziennie, w weekendy troszkę więcej. Jeśli komuś wiadomo o jakimś zajęciu to proszę o wiadomość na PRIVa. pozdrawiam
podaj mi swojego maila to wysle ci stronke na ktorej mozesz zarabiac pieniadze przez internet :)
pozdrawiam Asia :)
witam jesli mozna tez poprosze o linka na poczte robert.kabza malpa gmail kropka com
Witam ,mam 16 lat i szukam jakiejś pracy na okres wakacji .Pod koniec sierpnia planuje zakup o dużej wartości dlatego motywację mam dosyć dużą .Dziennie mogę poświęcić pracy od 3 do 6 godzin więc myślę że całkiem długo .Myślę o zdobyciu jakiejś większej sumki dlatego proszę tylko o konkretne oferty ;-) Z góry wielkie dzięki ,pozdrawiam !!
Rayannn
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Praca w internecie": - Praca w internecie - Praca w internecie - praca w internecie - praca w internecie, hiszpański - praca w internecie dla kazdego
• Strona 1 z 1
|
|