|
Praca w UK a kredyt w Polsce |
Praca w UK a kredyt w Polsce
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam. Mam pytanie. Mam 20 lat. Pracuje legalnie w UK i chcialbym zaciagnac kredyt w polskim banku. Z zaswiadczeniem o zarobkach nie bylo by problemu. Problem pojawil sie kiedy doszly mnie sluchy, ze jesli nie mamy uregulowanej sluzby wojskowej to z kredytem moga byc problemy. W moim przypadku sluzba wojskowa nie jest uregulowana, aczkolwiek studiuje w UK i wszystko zalatwione jest legalnie. Moja Okregowa Komisja Rekrutacyjna jest o tym powiadomiona i dokumenty z uczelni sa dostarczone. Czy moge miec problemy z pozyczka??
teraz nieuregulowana słuzba wojskow ato nie problem; a co do banku przy pracy za granicą to polecam Dom bank; bardzo szybko można uzyskac kredyt; wystarczy zaświadczenie o zarobkach; gotowy formularz na ich stronie jestdo ściagnioęcia po angielsku
Fakt z dom bankiem otrzymanie kredytu sprawnie przebiega. Ja nie musze odbywac słuzby wojskowej, ale również pracuję na wyspach ;)
dom bank niedawno wprowadził bezpłatną infolinię z irlandii 1 800 250 015; od jakiegoś czasu mają też infolinie bezpłatną z UK 0 808 234 40 25
Sprawdź również podobne tematy:
- Praca w UK Kredyt w POLSCE
- Kredyt w polsce,praca w nl - Kredyt w polsce praca za granica - Praca za granicą, kredyt w Polsce?? - Praca Legalna W Uk Kredyt w Polsce - Kredyt w Polsce a praca w Anglii - jest mozliwe? - Kredyt w Polsce - zarobki w USA - Praca w Polsce - Kredyt w Polsce na mieszkanie w Anglii Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|