|
Praca w UK a kredyt w Polsce |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam. Mam pytanie. Mam 20 lat. Pracuje legalnie w UK i chcialbym zaciagnac kredyt w polskim banku. Z zaswiadczeniem o zarobkach nie bylo by problemu. Problem pojawil sie kiedy doszly mnie sluchy, ze jesli nie mamy uregulowanej sluzby wojskowej to z kredytem moga byc problemy. W moim przypadku sluzba wojskowa nie jest uregulowana, aczkolwiek studiuje w UK i wszystko zalatwione jest legalnie. Moja Okregowa Komisja Rekrutacyjna jest o tym powiadomiona i dokumenty z uczelni sa dostarczone. Czy moge miec problemy z pozyczka??
teraz nieuregulowana słuzba wojskow ato nie problem; a co do banku przy pracy za granicą to polecam Dom bank; bardzo szybko można uzyskac kredyt; wystarczy zaświadczenie o zarobkach; gotowy formularz na ich stronie jestdo ściagnioęcia po angielsku
Fakt z dom bankiem otrzymanie kredytu sprawnie przebiega. Ja nie musze odbywac słuzby wojskowej, ale również pracuję na wyspach ;)
dom bank niedawno wprowadził bezpłatną infolinię z irlandii 1 800 250 015; od jakiegoś czasu mają też infolinie bezpłatną z UK 0 808 234 40 25
|
|