Witam!
Pracuje obecnie w U.K. i chciałbym zaciągnąć kredyt na dowolny cel w Polsce. Czy jest taka możliwość? Gdzie najlepiej wziąć taki kredyt :?: Czytałem oferty banków na tej stronie, ale właściwie nie ma odpowiedniej dla mnie.
|
Praca za granicą, kredyt w Polsce?? |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam!
Pracuje obecnie w U.K. i chciałbym zaciągnąć kredyt na dowolny cel w Polsce. Czy jest taka możliwość? Gdzie najlepiej wziąć taki kredyt :?: Czytałem oferty banków na tej stronie, ale właściwie nie ma odpowiedniej dla mnie.
Witam
Jeśli pracujesz legalnie i możesz dostarczyć zaświadczenie o dochodach, nie masz negata w Biku, to nie widzę przeciwskazań dla których nie mógłbyś wziąść kredytu w Polsce. (chybaze o czymś nie wiem :) Co do oferty banków to musisz sam poszukać i popytać, bo myślę, że dla każdego ważne są inne rzeczy i bank odpowiedni dla mnie, dla Ciebie takim byc nie musi. Sporo moich znajomych korzysta np. z DB PBC i są zadowoleni, co nie znaczy że Ty tez będziesz:) (w kwestii np. kredytów to bank dośc drogi) Pozdrawiam
co do kredytów to porównaj sobie stopy oprocentowania. ale już pobieżna analiza wskazuje że lepiej zrobisz zaciągając kredyt w UK. Nie w Polsce. po prostu w polsce banki jawnie kradną - porównaj sobie tylko za jakie usługi bankowe płacisz w Polsce a za jakie w UK. w polsce literalnie za wszystko.
jesli kredyt to tylko w anglii. pozdrawiam
|
|