Witam.Chciałbym zarabiać przez internet,ponieważ chcę sobie trochę dorobić;tak więc czekam na ciekawe propozycje.Mogę zrobić wszystko w tej dziedzinie.
Pozdrawiam.
|
Prace w necie. |
Prace w necie.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam.Chciałbym zarabiać przez internet,ponieważ chcę sobie trochę dorobić;tak więc czekam na ciekawe propozycje.Mogę zrobić wszystko w tej dziedzinie.
Pozdrawiam.
Nikt ci na tacy nie poda jak zarobić przez internet. Jest to praca jedna z najtrudniejszych, wymagająca bardzo wiele czasu i umiejętności.
Jest zupełnie inaczej niż piszą osoby szukające naiwniaków (tematy typu: 5000 za odpisywanie na maile i inne mlm) żeby zarabiać przez internet sam musisz pomyśleć
nie potrafiles napisać w swoim poście "co potrafisz", a przecież to początek pracy właśnie w internecie to jak chcesz sobie poradzić dalej?
potrafisz pisać teksty, artykuły? jesteś dobrym grafikiem? programistą PHP, JAVA, FLASH lub chociaż html?
sarman - bo kolegę pytaniami zabijesz ;p
Ja znam świetny sposob na zarobienie pieniedzy:)
Wiecej info na PW:) PZDR
liczysz, że ktoś ci poda receptę na biznes ? Zakładaj DG, szukaj towaru i sprzedawaj ...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prace w necie.": - Podejmę pracę w necie - jak można znaleźć uczciwą pracę w necie? - Gry w necie - Zus a działalność w necie - Zarabianie w necie (PTC itd.)
• Strona 1 z 1
|
|