|
Pracownia artystyczna |
Pracownia artystyczna
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Nie wiem, czy dobrze trafiłem, ale szukam odbiorców własnej twórczości artystycznej. Założyłem pracownię witraży. Ale to nie jest dokładnie to co w nazwie. Owszem witraże, lampy, itp. ale przede wszystkim drobne rzeczy, biżuteria witrażowa, wisiorki, anioły, aniołki, zwierzaki, kwiaty. Teraz ruszyłem z fusingiem. Wszystko to jest moja praca i moje pomysły. A przy tym ręczna robota. W mojej pracowni mam dużo klientów i chciałbym wyjść na szersze wody. Zwłaszcza panie są zachwycone moimi wisiorami, gdyż nie ma dwóch jednakowych. Czy jest ktoś, kto prowadzi galerie i chciałby podjąć współpracę?
no , ja myślę ale powaznie w Blue City są organizowane obok fontanny na dole takie giełdy wyrobów regionalnych i rzemiosła jedzenie , szynki kiełbasy , piwo , wina ale i wyroby rekodzieła miedzy innymi bizuteria sam przymierzam się do wystawienia tam swoich wyrobów jesli bedziesz zainteresowany to mozna podzielic koszty wystawy i zminimalizuje sie ryzyko rozpoznania rynku
bloooom , czy ty naprawde sadzisz ze ktoś chciałby z toba wspołpracowac ?
nawet ty byś chciał , tylko ciebie oplułem i sie obraziłes
:) ...ja juz swoja opinie wyraziłem na temat twoich cudownych obrazków :) o ile mozna to w ogóle nazwac obrazkami...:) chyba cie pamięc zawodzi :) blooom..mam dla ciebie rade....przestan juz pisac na tym forum bo tylko sam sobie szkodzisz..tu juz wszyscy wiedza kim jestes.. :)
A MOZE PRZEPROWADZIMY GŁOSOWANIE , ANKIETĘ NA TEMAT KTO POWINIEN SPADAC Z TEGO FORUM ?
KTO PISZE IDIOTYZMY I DO TEGO Z BŁĘDAMI ORTOGRAFICZNYMI ? KTO NIC INNEGO NIE PISZE TYLKO SZUKA MOICH POSTÓW ABY BLUZGAC ZŁOSCIĄ ? jesli na te trzy pytania odpowiedziałes aermec to masz rację
:) ...ja juz swoja opinie wyraziłem na temat twoich cudownych obrazków :) o ile mozna to w ogóle nazwac obrazkami...:) chyba cie pamięc zawodzi :) blooom..mam dla ciebie rade....przestan juz pisac na tym forum bo tylko sam sobie szkodzisz..tu juz wszyscy wiedza kim jestes.. :)
stosujesz niekonwencjonalne metody ( kopiuj - wklej ) proste jak ty sam ale podobaja mi się
blooom jak bys tego nie tłumaczył.....wniosek jest tylko jeden....jestes chory psychicznie :( i o tym my juz wszyscy wiemy na tym forum....
... duuuuuuzo ludzi wyraziło opinie na temat twoich cudownych obrazków :) o ile mozna to w ogóle nazwac obrazkami...:) czytaj uwaznie :) :) blooom..mam dla ciebie rade....przestan juz pisac na tym forum bo tylko sam sobie szkodzisz..tu juz wszyscy wiedza kim jestes.. :) i co jestes wart razem z tymi twoimi "obrazkami" a wizyta u lekarza naprawde ci pomoze ..... "..... pamietaj jedno.....jak traktujesz ludzi na tym chocby forum ....tak ludzie beda traktowac ciebie... :) zmien sie ...zmien swój sposób pisania i odnoszenia sie do ludzi... ...a zobaczysz ze to zdziała cuda :"
twoje radu wsadz sobie w ..... buty z cholewami aermec
blommm...wiesz..warto skorzystac z rad....a juz na pewno w twoim przypadku........
A MOZE PRZEPROWADZIMY GŁOSOWANIE , ANKIETĘ NA TEMAT KTO POWINIEN SPADAC Z TEGO FORUM ?
KTO PISZE IDIOTYZMY I DO TEGO Z BŁĘDAMI ORTOGRAFICZNYMI ? KTO NIC INNEGO NIE PISZE TYLKO SZUKA MOICH POSTÓW ABY BLUZGAC ZŁOSCIĄ ? jesli na te trzy pytania odpowiedziałes aermec to masz rację
Nie oglądałem dokładnie. Mój błąd... Kolejny temat kolombo999. Kolombo999 jesteś tak głupi czy ci za to ktoś płaci? Kto powinien spadać z tego forum? Odpowiedź jest jedna! Kolombo999 lub BloomTree czy jedna i ta sama durna osoba! Kolombo999 znowu wygrałeś konkurs na głupka roku 2008! Moje gratulacje! Ktoś chce jeszcze z nim robić jakiś interes? Ktoś z domu wariatów? Nawet ci z domu wariatów Ciebie olali, więc kto będzie jeszcze głupszy? Zgłoś się do posłów PO lub PSL może oni zarządzą aby twoje dzieła były w każdym urzędzie! Albo w każdej toalecie! Laserowe podajniki do papieru toaletowego!
Ludzie nie nabijajcie mu postów, poczytajcie jego wypowiedzi sprzed 2-3 miesięcy, zobaczycie jak traktuje osoby na forum... słowo cham o nim to w tym przypadku komplement.
Witam. Otwieram forum i widzę, że większość wypowiedzi to są kłótnie i wyzwiska. Co na to właściciel forum? Być może jesteście sympatycznymi ludźmi? (to do tych pokłóconych), ale ja nie biorę w tym udziału.
Bloom'ie dzięki za propozycję. Jest bardzo interesująca, ale z doświadczenia wiem, że tego typu targi to nabijanie kasy dla organizatora. Nie. Dzięki. Szukam odbiorców innymi drogami. Miedzy innymi poprzez to forum. Moje "wypociny" są na stronie. Mogę tylko dodać, że rozwijam sie twórczo cały czas i mam nowsze zdjęcia. Robie tez masę prezentów na zamówienie. Np. wizytowniki. Wizytownik dla muzyka, poety, pisarza, miłośnika muzyki, etc. Wizytownik dla kamerzysty, fotografa, podróżnika, etc. np. dla muzyka, perkusisty: lub sama perkusja jako prezent: no, może na razie wystarczy. Niestety linki do stron nie przejdą. Proponuje obejrzeć moje wyroby bezpośrednio na stronie szukając"Fama pracownia witraży" Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pracownia artystyczna": - Pracownia artystyczna - Przedsiębiorstwo czy pracownia artystyczna - Podatki-Pracownia artystyczna - Pracownia Artystyczna poszukuje odbiorców - Pracownia artystyczna sprzeda akwarele architektury
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|