|
Pranie i Czyszczenie tapicerek samochodowych, pranie dywanów - strona 36 |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
kolego pitbull pr 101 bardzo dobry silny prespray ale nie uzywaj na welne moj pierwszy odplamiacz to byl prochem b144 bardzo dobry
a jaki presprey proponujesz kolego matiass24 do welnianego dywanu ??
kolego pitbull prespray do wełny ph do 9.8 poszukaj po internetowych sklepach albo na allegro napewno znajdziesz jakiś prespray do wełny dla siebie
prespray gold firmy prochem, uzywam do wszystkiego
ktos pisal na inny forum, ze uzywa do welny i jest ok ale podobno duzo gorsze efekty na polipro.i poliamid niz np pr 101
Mam pytanko jak myjecie podsufitke w aucie. Uzywacie odkurzacza ekstrakcyjnego z ta mniejsza ssawka, czy moze tylko delikatnie szczoteczka z jakims vaniszem do dywanow :)
PR101 nie uzywa sie do welny ma za wysokie pH, spali dywan
jak juz mowisz o vanishu to zrob z niego piane na gabce wetrzyj w podsufitke i wyciagnij odkurzeczem pioracym nie uzywajac natrysku, do minimum ograniczysz ryzyko odklejenia sie materiału spod sufitu
tak wiem chodziło prespray prochemu gold bo pisales ze uzywasz do wszystkiego
Witam.
Poradźcie, czy Nilfisk Advance AX 14 może służyć do czyszczenia dywanów, wykładzin (nie tylko punktowego), czy tylko tapicerka meblowa i samochodowa. Może lepiej zakupić Santoemma Sabrina-Maxi (pewnie tak), a może jeszcze coś innego? Pozdrawiam.
Witam , próbowałem znaleźć temat jednego gościa który przerobił jakiś sprzęt na trzepaczkę do dywanu, przeszukiwałem posty ale nie znalazłem tego, może ktoś pamięta na której to stronie było lub wie co to był za sprzęt ?
z góry dzięki za pomoc !
moze ten film troche ci pomorze http://www.youtube.com/watch?v=B5THTpCI_KI
nie wiem czy o taka trzepaczke ci chodzi, pierwotne zadnie maszyny to spulchnianie gleby (weltykulator) zeby zostały wymienione na parciane pasy ktore udezajac z duza siła w dywan trzepac go... na filmie jest to pokazane
wątek o przerobionej maszynie na trzepaczkę jest na jest na IFC
Dzięki !, filmik widziałem potrzebowałem nazwy "wertykulator"
pozdrawiam :)
Witam. Jestem na etapie kompletowania sprzętu potrzebnego do rozpoczęcia działalności w zakresie czyszczenia:
- dywanów i wykładzin - tapicerki meblowej/samochodowej - okien - podłóg PCV - płytek ceramicznych - posadzek kamiennych - posadzek przemysłowych - kostki brukowej - ogrodzeń z kamienia naturalnego - czyszczenie grobowców - udrażnianie kanalizacji Chciałbym prosić fachowców o poradę czy na początek taki sprzęt mi wystarczy: 1. Puzzi 200 - PW 10 głowica do czyszczenia,zestaw do czyszczenia okien Puzzi, końcówka do tapicerki Puzzi. 2. Odkurzacz NT 35/1 ECO - ssawka DN35 Do tapicerki, ssawka pędzel DN 35, ssawka uniwersalna dn 35,turboszczotka DN 35 3. Vaporapid DE4002(parownica) 4. Myjka ciśnieniowa HD 6/15 C Plus - dysza do kanalizacji 3+1 04, wąż ciśnieniowy15m ,przyrząd do czyszczenia twardych powierzchni FR 30ME A może coś innego.Dziękuję.
|
|