|
Pranie i Czyszczenie tapicerek samochodowych, pranie dywanów - strona 38 |
Pranie i Czyszczenie tapicerek samochodowych, pranie dywanów
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
sprzedam głowice pioraca PW10, głowica ma 8 miesiecy jest w idealnym stanie, na gwarancji polecam, szczegóły na prv. polecam
Stronka i zakres usług konkret :) pogratulować.
Chciałbym uzyskać odpowiedz jakiego sprzętu używacie do usuwania grafiti + chemia ??
Spajki jak ci tam idzie?
Dajesz rade? Dużo już wyczyściłeś?
Może ktoś jeszcze zaczyna swoją przygodę z karcherem? może ją opisać?
Witam ja własnie zacząlem.Tzn chyba zacząlem bo sam nie wiem co mam o tym myslec.Od tygodnia ukazuja się moje ogloszenia w necie ,gazetach ro znosze ulotki,reklama na aucie i co?wielkie nic mialem przez ten okres 4 telefony.Pierwszy klient chcial wyczyscic auto,ale jeszcze z tym poczeka bo jest troche zimno,2 pranie dywanu i kompletu wypoczynkowego,kobieta na koncu rozmowy mow,że musi spytac sie o pozwolenia meza i juz nie oddzwania.3TEL.starsza pani pyta o cene za pranie dywanów,oddwoni jak dostanie emeryture,nastepna osoba pyta o cene i jak wyglada usluga,narazie sie wstrzyma.A wiec nie jest to takie proste jakby sie wydawalo,nie wiem moze potrzeba duzo duzo czasu i cierpliwosci,pomimo checi brak odzewu ze strony klientow.A jak to wyglada u Was?
witam. zamierzam otworzyć firmę zajmującą się czyszczenie i praniem dywanów i tapicerek samochodowych, oraz kostki brukowej. może mi ktoś napisać jaką chemię muszę zakupić? dziękuje z góry
Powinno być odwrotnie :) najpierw orientujesz się co powinieneś stosować i jaki sprzęt zakupić potem myśleć nad otworzeniem takiej działalności ;)
jak byś nie za uwarzył to właśnie próbuje się zorientować w temacie
To chyba Ty nie rozumiesz ;) piszesz że firme chcesz otwierać a nie wiesz co stosować.
witam formowiczów
juz kilka razy był pporuszany temat wyboru sprzetu miedzy puzzi 100 a numatic gve -370-2 a jakakolwiek odpowiedz porównania nie padła wiec powtarzam temat i prosze kolegów o podpowiedz który wybrac dla początkujacego w tej branży
Ja bym polecił puzziego
Witam.
Mam pytanie jak się sprawuje odkurzacz karcher A 2004? Warto taki kupić do odkurzania wstepnego przed praniem?
czy moógły ktos sprecyzowac dokładnie wybór puzzi 100 czy numatic gve 370 i na jakiej podstawie pada konkrety wybór , czy juz ktos miał doswadczeniez numanticiem i jak on wypadł bo zwolnników karchera jest pewnie tyle samo co przeciwników dlatego mnie interesuje inna marka ale nie chce popełnić błedu juz przzy wyborze sprzeetu
pozdrawiam
wITAM MAM DO SPRZEDANIA NOWĄ NIE UŻYWANĄ W PUDEŁKU JESZCZE GŁOWICE PW 10 głowica czyszcząca do puzzi 200 CHĘTNI NA MEILA
wiecie może jak nazwać stanowisko pracy w tym zawodzie np. dla stażysty
Sprawdź również podobne tematy:
- Czyszczenie - pranie dywanów wykładzin i tapicerek
- Pranie dywanów i tapicerek - Pranie dywanów, tapicerek itp - Pranie tapicerek, dywanów mebli skórzanych ... - Pranie dywanów, tapicerek itp.- Tarnobrzeg, Stalowa Wola.... - Sprzatanie biur, pranie oraz czyszczenie dywanow i wykladzin - Pranie tapicerek + wulkanizacja - Pranie tapicerek-trójmiasto - Ustawianie zbieżności,klimatyzacja,pranie tapicerek???? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|