|
Prasowanie koszul - strona 2 |
Prasowanie koszul
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jak się zapoznasz z programem nauczania w szkole o tym profilu to się dowiesz gdzie prasowałem koszule. Zresztą nazwa mówi sama za siebie
sam tez skonczylem taki profil i jednak ja koszule prasuje w domu a nie w szkole ale nie o to mi chodzi chodzi mi o to czy pracujesz w tym zawodzie???
Taka osoba nazywa sie gosposia i bierze 12 zl za godzine, a do tego jeszcze sprzata. taka opcja jest dobra dla kogos, kto ma 140 koszul.
Mam podobny pomysł na usługowe pranie i prasowanie koszul z dostarczeniem do domu w trójmiesicie
Jak myślicie czy to dobry pomysł??? Dysponuje mieszkaniem w kótrym moge wykonywac ta usługe. Także opłacam ZUS z innej działalności. Koszty poniosę tylko na zakupienie podobnych urzadzien. Basiakavula xD
Oferuję prasowanie na telefon w Warszawie tel. 512-585-713 Zapraszam
uwaga ukrainki też to czytają ;)
Jest już taka firma,ma stronke w internecie ,ale regulamin zabrania mi zareklamować...
Zajmują się odbiorem od klienta ,wyprasowaniem i przywiezieniem z powrotem.Pomysł świetny i opłacalny.
co to znaczy "dołusz"?
ciekawi mnie co to za inna działalność, skoro masz czas na jeżdzenie po ludziach i prasowanie im koszul? Jeśli jest dochodowa, a nie trzeba się nią zajmować sam chętnie skorzystam
No właśnie to maja firma, mam stronę internetową ale niemożna tu podać tej strony więc napiszę tak:
w w w prasowanie com pl
a można wiedzieć jakie jest zainteresowanie? ile osób miesięcznie korzysta z tej usługi, bo ciekawa sprawa
Witam :) Uważam że warto spróbować i jestem pewna że znalazłoby się wielu chętnych sama osobiście nienawidzę prasować. Prowadze usługi krawieckie i właśnie zatrudniłam panią do prasowania i zamierzam świadczyć takie usługi. Kto nie próbuje tan nie zyskuje :)
Powodzenia i więcej wiary w siebie na tym można zrobić niezły biznes a jeśli ktoś w kilka sekund prasuje koszule to tylko podziwiać bo mi to zajmuje 10 min mimo że na co dzień pracuję żelazkiem. Pierwsza rzeczą jaką zrobiła pani do prasowania to wyprasowała 20 koszul mojego męża. Pozdrawiam i Życzę Powodzwnia
Jesli chodzi o ceny prasowania to kształtują się w granicach od 4 do 10 zł więc do dzieła :) nic nie tracisz tym bardziej że już masz działalność :)
Taki rodzaj działalności opłaca się tylko w dużych bądź większych miastach, gdzie ludzie są za bardzo zabiegani, żeby robić takie rzeczy. Jeśli oddają ubrania do pralni to pewnie wola jak im ktoś to jeszcze uprasuje. Ale wtedy to jest jeszcze wskazany dowóz do domu. Bo nikomu nie będzie się chciało jeździć po to jakiś straszliwy kawał drogi. Ale życzę powodzenia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prasowanie koszul - strona 2": - Prasowanie koszul na telefon W-wa - PRASOWANIE KOSZUL/ODZIEŻY..TARCHOMIN - PRASOWANIE KOSZUL/ODZIEŻY-ODBIOR I DOSTAWA - prasowanie - prasowanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|