ktoś kiedyś mądrze powiedział na forum,że trzeba dac klientom to czego i tobie brakuje...
pod dyskusje podaje taki temat:prasowanie odzieży.(w dalszej perspektywie pranie na gotowo do oddania na wieszaczku tak jak w pralniach chemicznych.
oferta dla:zapracowanego modelu współczesnej młodej rodziny.wyjście z domu 7.00 powrót
20.00.jedzenie na mieście,dziecko w przedszkolu lub z babcią itp.a pani domu(pracująca)musi jeszcze uprac i uprasowac codziennie ciuszki dla całęj rodziny! w tym męskie koszule.kolejny klient to samotny pan lub biznesmen(biała koszula).itd...na życzenie transport, mógłbym to zbierac i odwozic gotowe.
wybrałem miejsce:
lokal 40m2 za 1300 zł (pierwszy koszt stały), na piętrze w szeregowcu handlowo -usługowym na osiedlu(15 tyś mieszkańców)w mieście 80 tyś.na dole parkingi na 100 aut-punkt dobry!
moje pytania na których odp. z niecierpliwością czekam:
jaki sprzęt na początek i za ile?,żelazka i deski do prasowania czy jakaś maszyna z branży krawieckiej?jaka reklama?czy wystarczy radio lokalne i ulotki w sądach, biurach,szkołach,szpitalach(dla lekarzy dorabiających po godzinach)i urzędach?
zielonego pojęcia nie mam jaki taryfikator za usługę...
jakie są wasze odczucia?