|
Prawo a nasze Sądy |
Prawo a nasze Sądy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Prowadzę działalność gospodarczą, od ponad roku mam problem z sąsiadem,który też ma firmę ale o innej branży. Utwierdził sie w przekonaniu,że zamknie mi działalność i dąży do celu wymyślając różne intrygi składał donosy. Miałam kilka kontroli z Inspekcji Ochrony Środowiska,Prokuratora,Policję, a na koniec Urząd Skarbowy.Żadna kontrola nie wykryła żadnych uchybień. Podałam sprawę do Sądu o nękanie i pomówienia ,jeden Sędzia uznał że nie widzi problemu.Po odwolaniu, następna sprawa ciągneła się kilka miesięcy, udowodniłam że facet składał fałszywe donosy, na świadka był pozwany Policjant, i świadkowie.(ich zeznania nie były brane pod uwagę)- Wyrok uniewinniony nie działał w złej wieże. Odwołalam się do Sądu Okręgowego i co ? Sąd odwołanie przyjoł, termin wyznaczył,reprezentował mnie mój prawnik,który nie został uznany przez Sąd za mojego pełnomocnika.( sprawa się nie odbyła)I takim sposobem facet w oczy mi się smieje, dalej się odgraża, bardzo się podbudował i czuje sie nietykalny. I gdzie jest sprawiedliwość, i po co są wtakim razie Sądy?.
Niepotrzebnie reaguje Pani na jego zaczepki, ignorancja go zabiłaby a tak ma zabawę z sądami. Może do niego też wybierze się jakaś kontrola?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prawo a nasze Sądy": - SPRZEDAWAJ NASZE WCZASY Z ODCHUDZANIEM - oneBusiness: oddaj biznes w nasze rece. Komfort gratis - Prawo Poboru, Prawo do akcj, itd . - prawo - Pośrednictwo a prawo.
• Strona 1 z 1
|
|