|
Primark - tanie ubrania - strona 9 |
Primark - tanie ubraniaBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, dawno nie zalądałam, ale niestety musiałam wyjechać z Polski. Sytuacja zmusiała mnie do teo, iż muszę zrezygnowac z biznesu. Mam do sprzedania ubrania z Primarku ( lato, jesień, zima). Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam :)
Witam,
Widze ze dzuo ludzi sprzedaje w polsce rzeczy z Primarka. Ja rowniez to robie co prawda nie sprzedaje ich w Polsce tylko w innym kraju (tutaj szczegoly zostawie sobie) dlatego jezeli sa chetni to moge dac wam namiary do osoby u ktorego ja sie zaopatruje poniewaz ze wzgledu na moja dzialalnosc nie stanowimy dla siebie konkurencji. Jezeli ktos jest zainteresowany to po szczegoly prosze pisac na k. w. nowakowski m*a*l*p*a g* m* a* i* l* .* c* o* m* moge przeslac zdjeciatowaru ktory kupilem ostatnio jesli ktos jest chetny. U tej osoby zamawiam te rzeczy z nexta I innych firm czasami jak jest jaklas fajna okazja to dostaje info ze zdjeciem I cena na kom. Kiedys zalatwil mi fajne buty z Timberland dla dzieci za £22 bylo tego prawie 50 par ale okzja fajna balem sie wywalic ponad tysiac funciakow ale buty poszly w dwa dni a zysk prawie podwojny. No ale nie sprzedawalem tego w polsce.
Witam,
jestem zainteresowana współpracą z osobami wysyłającymi do Polski z UK ubrania z Primarka lub innych firm UK. Od lat prowadzę firmę. Sprzedaję głównie ubrania dla kobiet. Posiadam NIP UE. Interesuje mnie poważna i długotrwała współpraca. Zainteresowanych proszę o oferty z propozycją współpracy na PW. Pozdrawiam
Witam moge nawiazac wspolprace i wysylac ubrania na adres w Polsce posiadam wlasna dzialalnosc.
Prosze o kontakt na priv.
witam, moge miec ciuchy zagraniczne , buty kazda ilosc znanych producentow i nie jak kto woli wszystko mam w konkurencyjnych cenach, ze znanych m.in. KAREN MILEN do tego kosmetyki od MAC, MAXFACTOR, DIOR itd.. wszystko legalne moge okazac sie dowodami zakupu. jezeli byla by sensowna wspolpraca moge rowniez miec ciuchy z primarka/peacoocs , zainteresowanych zapraszam na PW.
Nawiąże stałą współpracę z osobą mieszkająca w Anglii i mającą dostęp do tamtejszych outletow,w szczególności interesują mnie takie marki jak Primark(Atmosphere), TopShop,New Look oraz inne młodzieżowe marki. Interesują mnie ubrania,torebki,biżuteria, ewentualnie buty. Rozpatrze tylko oferty ze zdjęciami towaru. Poszukuje osoby, która bedzie miała możliwość wystawienia faktury za towar.
Kontakt przez PW biznesforum.
witam,
poszukuje osob chetnych do wspolpracy dotyczacej handlu rzeczami z Primarka. Mieszkam w UK, jednak rzeczy jestem w stanie wysylac Z POLSKI, co znacznie obniza koszta sprzedazy. Jestem w stanie dostarczyc zdjecia, sprowadzic konkretne rzeczy etc. Wspolpraca polegalaby na kupnie rzeczy przeze mnie w UK i wyslaniu ich na wskazany adres w Polsce. Zainteresowanych prosze o wiadomosc na priva.
Mamy sklep z rzeczami z Primark http://www.primark.skleponline.co.uk i sprzedajemy w cenie w takiej jak w sklepie Primark ( nie dotyczy ubranek dzieciecych )
Witam!
Szukam osob zainteresowanych kupnem asortymentu z sieci Primark oraz SportsDirect,JD,.glownie z wyprzedazy, koncowek kolekcji,jak rowniez z nowej kolekcji lub z wybranych najlepiej sprzedajacych sie rzeczy na Allegro. Platnosc za pomoca PayPal. Dowoz firma kurierska DPD,£25 za paczke do 30kg,lub £40 za dwie paczki. Jako samozatrudniony oprocz rachunku rowniez wystawiam invoice (sklepy w uk nie wystawiaja faktur) Zakup towaru i wysylka w ciagu 48h od otrzymania wplaty na konto PayPal. Prosze o kontakt osoby powaznie podchodzace do handlu,zainteresowany jestem stala wspolpraca i regularnymi zamowieniami. Prosze o kontakt na priv. Dziekuje,
WitamSzukam osób często wyjeżdzających, lub mieszkających W UK lub innym innym europejskim kraju,chętnych do zawarcia współpracy, która polegałaby na sprowadzaniu outletów lub końcówek serii znanych zachodnich marek. ( pimark, zara, topshop, NewLook, H&M, Disney itp ) Kontak na PW.
Jestem zainteresowana kupnem hurtowych ilości biżuterii OPIA. Chętnie nawiążę współprace. Szczegóły na prv.
Nawiąże stałą współpracę z osobą mieszkająca w Dublinie i mającą dostęp do tamtejszych outletow,w szczególności interesują mnie takie marki jak Primark(Atmosphere). . Poszukuje osoby, która bedzie miała możliwość wystawienia faktury za towar.
Kontakt przez PW biznesforum.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Primark - tanie ubrania - strona 9": - Tanie ubrania z UK - Tanie Markowe ubrania sportowe z UK - TANI FUNT-TANIE ZAKUPY W UK-UBRANIA - WIELKA BRYTANIA ubrania-ciuchy-ubrania - primark-atmosphere
|
|