|
|
Primark - tanie ubrania - strona 4 |
Primark - tanie ubraniaBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość otrzymania dotacji z urzędu pracy właśnie na założenie firmy, która sprowadzała by ubrania z Anglii i sprzedawała je przez allegro, czy na otrzymanie dotacji trzeba mieć własny lokal, czy być może takie działanie rzeczy byłoby możliwe?
nie ma takiej mozliwosci
Witam . Mieszkam w Londynie i obok siebie mam trzy sklepy o nazwie PRIMARK .Szukam osób chętnych do współpracy hurtowej. Współpraca miała by się odbywać w mniej więcej taki sposób : - zrobienie zamówienia przez osobę kupująca - realizacja zamówienia jak wspomniałam mam trzy sklepy , w każdym sklepie jest inny asortyment wiec można przebierać w różnorodności towaru. - w zależności od wielkości Państwa zamówienia staram się pakować towar w jeden pakunek żeby ograniczyć koszta transportu koszta transportu wąchają się w granicach 0,90£ za kg. który trafia do Państwa drzwi. - moja prowizja jest do uzgodnienia i będzie ona pobierana w zależności od wielkości zamówienia ,czyli możemy się umówić na procent lub cenę wielkości 2zł. od sztuki . Osoby zainteresowane proszę o kontakt na emaila , jest możliwy również kontakt tel. tylko proszę o podawanie telefonów stacjonarnych.
Ja autorce tematu życzę powodzenia przede wszystkim na maturze. Przy języku polskim szczególnie. Naszykuj się bo może nie być lekko. Żeby nie był OT: pomysł na dorabianie spoko, na utrzymanie się trzeba by go mocno pozmieniać.
mieszkam w londynie i mysle zeby otworzyc stoisko z ciuchami ale nie tylko z primarka takze z jjb sportsworld itp jestem taksowkarzem wiec codziennie objezdzam londyn znam wszystkie sklepy,moge nawiazac wspolprace lub pomoc komus na poczatek w zamian za doswiadczenie.mieszkam z zona na poludniu londynu,znam ludzi ktorzy woza towar do polski wiec moge uzyskac dobra cene na transport.czekam na propozycje 00447501439080 pawel
Mieszkam w anglii, ten business jest super, polacy sa z reguly biedni i to wszystko idzie w polandzie ze 100% przebitka, ciuchy sa dobrej jakosci jak sie wie co kupowac. Jesli ktos jest zainteresownay wspolpraca prosze o odpowiedz moge wysylac ciuchy do polski na adres za kilka funtow, nie musicie tu przyjezdzac. Wysle probki powiecie mi co was interesuje i mozemy zaczac wpolprace. ss.sawicki@gmail.com
Pozdrawiam, skarpetki z primarka (meskie ) sa super
Witam
Mam w Polsce do sprzedania ciuchy z primarka wszystkie nowe, szczegolenie meskie (kurtki, bluzy...), oraz dzieciece, róne rozmiary i po kilka sztuk z kazdego, jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt aher00@wp.pl
Witam
Jestem nowym uzytkownikiem wiec prosze o wyrozumialosc. Sledze temat poniewaz sam przywoilem kilka rzeczy w celu sprzedazy na allegro bardzo oplacalny biznes. Zainteresowal mnie post uzytkownika"opicia": "Jeżeli chcecie kupować w markowych sklepach odzież i odsprzedawać ale już na własny rachunek, to macie do tego prawo! nie mówię o zakładaniu sklepu np Primark bo to zupełnie co innego ale możecie sprzedawać wszystko co markowe i co kupiliście w tychże markowych sklepach jeśli macie dowód zakupu w postaci rachunku czy faktury. Kiedyś tą kwestię rozstrzygałam z prawnikiem pewnej znanej marki ubrań, ponieważ sprzedawałam ich ubrania i bałam się że coś mi może grozić za taką odsprzedaż. Prawnik wyjaśnił mi że rzeczy zakupione przeze mnie jeśli tylko mam na nie dowód zakupu" Czy ktos wkoncu wie jak to jest? Czy faktycznie moge sprzedawac legalnie w ramach dzialnosci gospodarczej wsyztko co jest moja wlasnoscia, i czy wystarczy paragon? Czy istnieje mozliwosc sprzedazy ubran marki primark w sklepu typu outlet? Pozdrawiam.
Witam sledizlem watek kilka razy. Jak to wkoncu jest z ubraniami z uk kupionymi na paragon? Czy moge je legalnie sprzdawac w sowim sklepei odziezowym ? Jezli posiadam sklep typu outlet?
Pozdrawiam
Pracuje w Primarku i rzeczywiscie, w Polsce funkcjonuje lawinowa odsprzedaz ubran i innych artykulow z Primarku, za niebotyczne ceny! Faktury w Primarku nikt nie wystawi, bo to nie jest hurtownia. Na zakupy nie potrzeba juz jezdzic do Wielkiej Brytanii czy Irlandii, poniewaz od niedawna funkcjonuja pierwsze sklepy Primarku w Niemczech, Holandii i Belgii. Kolejne otwarcia wkrotce.
Czy i kiedy przyjdzie czas na Polske - tajemnica :) Aha, srednio codziennie Polacy przysylaja do Customer Services po 10-20 listow na temat otwarcia franczyzy Primarka w Polsce :) Nie ma takiej opcji - z gory darujcie sobie. Zreszta kto chociaz raz byl w primarku ten wie, ze otwarcie takiej franczyzy musialoby kosztowac nie w tysiace, ale w miliony zlotych. Te sklepy to duze powierzchnie, a nie butiki. Pozdrawiam.
Witam
Ja wystawiam fakturę na ciuszki z Primark (atmosphere, early days, opia etc) Jak ktos chetny to prosze pisac na priv. Min. zamowienie 100 sztuk dowolnego towaru z puli ktory dostepny jest np na allegro pozdr
witam-jestem po raz pierwszy na tym watku i wyczytalam ze jesli mam paragon to moge to sprzedac boto moja wlasnosc.
A CO NA TO FISKUS ? PRZECIEZ OD ZYSKU ZGODNIE Z PRAWEM TRZEBA ZAPLACIC PODATEK -jak to rozwiazac jesli chce to sprzedac w swoim sklepie? Chyba ze mowa tylko o alegro
witam, wszystkich zainteresowanych zakupem nowej / rozne marki / oraz uzywanej odziezy meskiej , damskiej, dzieciecej z wielkiej brytanii zapraszam do skorzystania z mojej oferty , wystawiamy rachunki zapraszam b.k_cons@yahoo.co.uk tel 0044 782 875 2397
siec primark jest obecna w polsce pod nazwa pepco, to dwie marki tego samego koncernu pepkor, nie ma wiec szans na zadna franczyzne itp, poza tym podobne ceny moza i u nas wyszukac wlasnie w pepco czy textil market
KARGO ja sprzedaje juz 2 lata rzeczy z primarku legalnie ,,,tylko czeba znac sie na przepisac i odprowadzac podatki i wystawiac faktury ---poprostu dzialac legalnie ----wiecej info na ubrania2010@googlemail.com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Primark - tanie ubrania - strona 4": - Tanie ubrania z UK - Tanie Markowe ubrania sportowe z UK - TANI FUNT-TANIE ZAKUPY W UK-UBRANIA - Szukam odbiorcow towarow z UK - ubrania w tym ubrania dzieci - WIELKA BRYTANIA ubrania-ciuchy-ubrania - Primark-atmosphere
|
|