Witam, jestem zainteresowana zakupem nowych ciuszkow dzieciecych z sieci m.in.primark; tj.early days, disney, itd... z wyprzedazy w rozsadnych cenach, w wiekszych ilosciach. Prosze o wiadomosc TYLKO na priv.
pozdrawiam
|
Primark - tanie ubrania - strona 5 |
Primark - tanie ubraniaBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, jestem zainteresowana zakupem nowych ciuszkow dzieciecych z sieci m.in.primark; tj.early days, disney, itd... z wyprzedazy w rozsadnych cenach, w wiekszych ilosciach. Prosze o wiadomosc TYLKO na priv.
pozdrawiam
Witam, szukamy zainteresowanych kupnem wszelkiego rodzaju asortymenty z sieci Primark i Penney`s odpowiednik Primarka moge tylko dodac ze mieszkamy w Irlandii 6lat ,moge wystawic fakture ,mam zaprzyjaznioną firme kurierską, po więcej detali prosze o kontakt na GG lub skype napewno sie dogadamy.Tylko poważne oferty. GG 8368983
W Jaworznie na terenie Scc centrum hurtowym jest hurtownia towarów Primark, głównie serii Early Days. Boks C7, firma Topland
Chetnie nawiaze kontakt z osoba z Polski. Moge wysylac ubrania z Pirimarka firma wysylkowa. Mieszkam w Londynie od 7 lat.Prosze o kontakt.
Witam
W Jaworznie jest hurtownia odzieży Primark, mieści się na ul. Wygoda 111 w nowo otwartym centrum handlu hurtowego firmy SCC Poland. Boks C7, firma Topland. Odzież głównie dziecięca i niemowlęca w hurtowych cenach, na wszystko faktura VAT.
Witam.
Szukam osob z IRL lub GB, w celu nawiazania wspolpracy odnosnie tekstylii z "PRIMARK", interesuja mnie JEDYNIE HURTOWE ilosci... posiadam 2 boksy w warszawie. tel 086.226.227.8 600.173.368 slawek pozdrawiam
Witam!
Poszukuję firmy, lub kontrahenta indywidualnego, z którym mogłabym nawiązać współpracę w zakresie hurtowego kupna odzieży marki Atmosphere. Oferta dotyczy jedynie odzieży nowej. Proszę o pilną odpowiedź gg: 5645070
Wszystko pięknie ładnie, tylko trzeba wziąć pod uwagę jakość tych ubrań i ew. reklamacje.
Bo Ci, którzy z primarka już coś kupowali, wiedzą jakiej jakości są te rzeczy - marnej. Tutaj cena pierwotna jest adekwatna do jakości. W Polsce te rzeczy kosztują dużo więcej. Będą tacy, którzy będą chcieli reklamować wadliwe, marnej jakości rzeczy, więc trzeba się na poważnie zastanowić, czy taka działalność na sens.
Witam,
Czy ktoś jest zorientowany, czy można bez koncesji sprzedawac w Polsce odzież z primarku mając legalnie zarejestrowaną działalnośc? I czy wiadomo komuś o istnieniu listy firm/marek , których sprzedawac nie wolno? Pzdr
nawiążę współpracę z osobami które chcą kupować hurtowo ubrania i rzeczy z PRIMARKU .Proszę tylko o poważne oferty na priv.
Pozdrawiam
Nadmienię,że dotyczy to rzeczy od obuwia , biżuterii po ubrania z serii Atmosphere. Zamówienia mogą odbywać się wg. sugestii klienta .Zapraszam do współpracy
Ponawiam ogłoszenie:
Jestesmy zainteresowani zakupem nowych ciuszkow dzieciecych (damskich)z sieci m.in.primark; tj.early days, itd... głównie z wyprzedazy w rozsadnych cenach, w wiekszych ilosciach. Najlepiej od kogos kto przebywa w Irl lub GB (bez pośrednictwa hurtowni polskich). Prosze o wiadomosc TYLKO na priv. pozdrawiam ps Interesują nas tylko poważne oferty, nie od kogoś kto działa miesiąc w roku
Witam,
nawiazujac do poprzednich wiadomosci, otworzylam sklep internetowy z ubrankami PRIMARK. Jezeli chodzi o jakosc tych ubranek to jest ona wedlug mnie porownywalna z ubrankami polskich producentow, a niektorych nawet lepsza. Juz od kilku lat moje dzieci nosza ubranka kupowane na Primarku i szczerze mowiac jestem bardzo zadowolona, bo ubranka ani sie nie odbarwiaja, ani nie rozciagaja, ani nie przecieraja. Zdecydowanie ciekawsze i ladniejsze jest tez wzornictwo. Szukalam dla synka koszuli, ktora moglby zalozyc na "specjalna okazje" :) to gdy juz znalazlam odpowiednia to bylo to w H&Mie i zyczyli sobie za nia straszne pieniadze, a z primarka dostalam bardzo podobna za cene o polowe nizsza. Takze ja osobiscie polecam jak najbardziej. W razie pytan prosze o kontakt: gg:695839
Witam, rowniez sprowadzam odziez z primarka, zainteresowani prosze pisac na prv
PS.Spory asortyment dostepny juz w PL. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Primark - tanie ubrania - strona 5": - Tanie ubrania z UK - Tanie Markowe ubrania sportowe z UK - TANI FUNT-TANIE ZAKUPY W UK-UBRANIA - WIELKA BRYTANIA ubrania-ciuchy-ubrania - primark-atmosphere
|
|