Witam. Chciałabym przedstawić Państwu mój " Pomysł na biznes" oraz prosic o ocene tego, czy to jest realne, nie realne? Wypali czy nie wypali?
Wiec zaczne od tego ze w te wakacje bylam na pare dni w Londynie, a ze ja mam w krwi handel, wiec jak zobaczylam tam w tych wszystkich sklepach te promocje, te fajne ciuchy i tak tanie, to zaraz kupilam sobie pare ciuszków, porobilam w domq zdjecia i odrazu na allegro, hehe nie bylo jeszcze ani jednej takiej samej rzeczy jak ja dałam, dalam ceny niskie bo chcialam zobaczyc jak zejdzie, ale i tak jak zapłaciłam za ciuch 30 zl na nasze a wystawilam za 65zl ;) no i powiem ze troche ciuszkow opytlilam jak na te 10 dni co tam bylam i maly "kapital" :) ale ostatnio sie zdziwialam poniewaz patrze na internet a tam jeden z ciuchów co ja wlasnie wystawilam za 65 to ktos wystawil za 120... hehe no to ladnie;), Jak ktoś sie orintuje w Londynie to są tam bardzo fajne sklepy i tanie PRIMARK ;) i wiele innych podobnych ;)
I teraz takie jest moje pytanie, czy wypali jak bym po Maturze w maju, po skonczeniu szkoly, otworzyla bym wlasna firme, nie wiem jeszcze co bym tam napisala ale suma sumaru chodzi mi o to ze bym 2razy w miesiacu lata do londynu po ciuchy, sprowadzala je tu ale jest problem bo jak wejde do takiego primarku i kupie 10 takich samych bluzek tylko rozne rozmiary, kurtki i kamizelki to czy oni nic sie nie przyczepia, albo jak powiedzmy otworze sobie maly sklepik w swoim miescie i bede miala tam ciuchy i buty moze tez to moge miec normalnie z metkami z tego sklepu? nie wiem co jak mam robic? moze ktos juz sie takims czyms zajmowal i wie co niecos bo ja niestety cos wiem ale nie wiem jak to poukladac :( prosze o opinie :) z gory dziekuje :)