|
Problem Licealisty |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca w kraju
Autor
Wiadomość
Witam, mam 18 Lat i uczęszczam jeszcze do Liceum. Jestem na profilu matematyczno-fizyczno-informatycznym. Tak jak napisalem mam problem, który związany jest z wybraniem zawodu... Za rok już matura a ja nie mam pojecia do jakiej szkoły dalej... Kręcą mnie komputery ale lubię też fizykę no i oczywiście matematykę. Bardzo bym prosił o pomoc... Jaki zawód byście radzili wybrać a co za tym idzie jaka uczelnia i jaki kierunek... Nie mogę kompletnie znaleźć swojego powołania. Z góry dziękuję za pomoc.
miałem to samo :)
skończyłem ten sam profil, jestem na drugim roku informatyki w WSB-NLU w Nowym Sączu, dalej nie wiem co chce robić. Ale wiem że np. chce mieć baardzo dobrze płatną pracę :) i radziłbym Ci abyś zastanowił się co chciałbym w życiu robić...a raczej co osiągnąć ;-)
właśnie tez chciałbym pójść na informatykę... Z tym że w grę wchodzi Politechnika Warszawska. Co chciałbym osiągnąć? Chciałby móc zarobić tyle by starczyło na utrzymanie 3-osobowej rodziny, ale łącznie z tym żeby moja przyszła żona miała ułatwione życie... Żeby nie musiała harować bo to w końcu my od tego jesteśmy,faceci. Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
|