|
Problem |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Banki
Autor
Wiadomość
witam zgromadzonych :)mam delikatny problem a mianowicie chodzi mi o konto bankowe narazie nie mam i nie widze potrzeby posiadania , juz mam wpis do ewidencji i regon w urzedzie skarbowym wybiore sobie ryczalt 3 % wiec po co mi konto tylko po to zeby bank sciagal odemnie haracz ? bede zajmowal sie handel obwoznym wiec pieniazki bede mial ciagle przy sobie ! mam pytanie jezeli juz bede zmuszony zalozyc konto to czy moge miec tylko osobiste to starczy ? i ktory bank najmniej sciaga pieniedzy a mzoe ktory jest darmowy ! prosze o odpowiedz
Min. jedno konto bankowe jest obowiązkiem jesli prowadzisz zarejestrowana dzialalnosc gosp.
najtanszy: mBank najlepszy: Multibank, BPH ps: prosto z lasu?
:) witam dzieki za odpowiedz :) a wiec konto osobiste moze byc , starczy , co bankow kazdy ma inna opinie jezeli chodzi o mbank u mnie nie ma siedziby i to jest ten najwiekszy minus :) a inteligo :>?
Na forum znajdziesz odpowiedzi na większość swoich pytań. Warto abyś przeczytał posty przyklejone w poszczególnych działach oraz sprawdził, czy pytanie lub temat już nie był poruszany na łamach forum! Do tego używamy opcji SZUKAJ. Dziękuję!
wiem wiem dzieki mateusz ale mam jeszcze jedno glupie pytanie czy zakladajac konto osobiste np: w inteligo czy jestem zmuszony odrazu wplacic pieniadze !
To wszystko określa regulamin danego konta, zapewne od ilości trzymanej gotówki zależy kwota prowadzenia konta.
witam juz zalozylem konto osobiste za miesiac oplata 7.40 wiec jest dobrze :) teraz bede maszerowac do us i o to moje pytanie czy pieczatka jest wymagana przez us i zus???????? dzieki
tak jest wymagana...ale wystarczy konto prywatne dla JDG, ja tak miałem, ale założyłem inne konto tylko ze względu na dotacje.
|
|