|
PRODUCEŃCI--jak to z nimi jest??? |
PRODUCEŃCI--jak to z nimi jest???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witajcie przeczytalem na forum ze nie da rady zalatwic towaru od producenta? Jak to jest z tymi producentami? Bo jak bym chcial otworzyc hurtownie to skad mialbym brac towar jak nie od producenta? Czekam oa odpowiedzi POZDRAWIAM
Jak to nie da rady? Hurtownicy biorą od producenta, chyba że ten jest duży i nie ma czasu na taką zabawę biorą towar od pośrednika.
Witaj tak mi napisal CYNGIEL "nie wiem czy sie orientowales, ale jestem 100% pewien, ze nie dasz rady zakupic ani jednej tubki od producenta. bedziesz skazany na male hurtownie w ktorych ceny sa prawie rowne a czasem troche wyzsze niz w tanich sklepach detalicznych"
I dlatego sie pytam was jak to jest?
a Ty czytać potrafisz?? Przecież Ci kolega wyżej napisał jak jest.
Jedną tubką chyba nie będziesz handlował bo to nie hurt a detal. Niektórzy producenci wymagają regularnych zakupów powyżej jakiejś kwoty w zależności od rodzaju produkowanego toawru ale to wszystko kwestia umowna, jak się dogadasz na takich warunkach będziesz brał towar. Jednak rzeczywiście z mikrusami nikt nie chce rozmawiać.
Najlepiej dowiedz się sam jak to jest. Ja mam znajomka, który ma sklep modelarski i niektóre towary bierze bezpośrednio od producenta z USA. A wszystko załatwia mailami. Jednak mimo, że firma dosyć znana to jednak branża modelarska jest branżą niszową i może tu być inaczej niż z artykułami chemicznymi.
A moze macie jakies namiary na producentow z branzy chemicznej glownie producentow proszkow do prania plynow itp??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "PRODUCEŃCI--jak to z nimi jest???": - 500 Plus co w końcu z nimi jest? - 120 TYS Zł CO Z NIMI ZROBIć? - 10 tys. co z nimi w wieku 18 lat - 4 hektary - co z nimi zrobic? - Modelki - co z nimi zrobić ?
• Strona 1 z 1
|
|