|
Produkcja audiobooka? |
Produkcja audiobooka?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie użytkowników. Mam pomysł na wydanie książki w wersji audio, czy ktoś może interesował się tematem, wydawał już coś takiego? Co z prawami autorskimi? Jak się do tego zabrać? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i odpowiedzi. Pozdrawiam :)
nie chce się wymądrzać o to mój 1szy post ale już długi czas odwiedzam regularnie to forum.Po 1 jestem ciekaw w jaki sposób chcesz utworzyć ten audiobook, będziesz go czytać na głos? Teraz raczej korzysta się z programów automatycznie czytających teksty które są ulepszane ciągle aby była dobra płynność mówienia. Po 2 na pewno są jakieś prawa autorskie.
Witam rozmówcę :) dziękuję za odpowiedź. No więc audiobooka chcę wyprodukować u jednego z lektorów których głos znasz napewno z reklam. ;) Koszt nagrania od 8-10 tys . Jeżeli chodzi o prawa utorskie to myślałem że ktoś pomoże z tego forum.. pzdr.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja audiobooka?": - Produkcja tv - cnc a produkcja. - Produkcja - Produkcja opału - Produkcja e-książek
• Strona 1 z 1
|
|