mam pytanie
czy ktos moze mi powiedziec jakie koszty mogą byc na początek i czy to sie opłaca mam do zainwestowania 25 tyś i jedną szwaczke
|
Produkcja bielizny damskiej |
Produkcja bielizny damskiej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pytanie
czy ktos moze mi powiedziec jakie koszty mogą byc na początek i czy to sie opłaca mam do zainwestowania 25 tyś i jedną szwaczke
witam ponownie
Widze brak zainteresowania moim pomysłem wydaje mi sie jednak ze zapotrzebowanie jest
Witam
dziwny wniosek, -brak zainteresowania (w ciągu 2 godz.)=zapotrzebowanie jest właściwy wniosek -bieliznę produkują chińczycy
chinole robią lipe na stragany
jak będziemy ptrzec na chinoli to pozamykajmy wszyskie fabryki ludzie mają dosyc ich tandety
Na samo wyprodukowanie skromnej kolekcji powinno wystarczyć. Ale to nie wszystkie koszty z jakimi musisz się liczyć. Sama produkcja nie jest czymś niezwykle skomplikowanym sztuka jest to sprzedać. I tu są największe koszty. Samo wyprodukowanie dobrego katalogu może kosztować kilkanaście tysięcy (sesja zdjęciowa itp. itd). Gdzieś to musisz sprzedawać. Internet nie jest dobrym medium do rozpoczęcia takiej sprzedaży bo w przypadku bielizny akurat najlepiej sprzedają się produkty znane, które już klienci znają. Zastanów się w jaki sposób chcesz to sprzedawać to znajdziesz sobie odpowiedź czy wystarczy 25 tys na poczatek.
na początek mam kontakt z pewną firma dystrybucjną i planowłem sam jezdzic po detalu tylko nie mam pojecia jakie są koszty opakowania katalogu strony internetowej i czy musi byc jakas modelka
powiadasz że masz jedną szwaczkę do zainwestowania :) no nie kiepsko
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja bielizny damskiej": - Poszukuje damskiej bielizny - MIX wysokojakościowej bielizny damskiej. - Hurtownia bielizny damskiej - Poszukuje producentów bielizny damskiej - Do Produkcji Bielizny i Odzieży Damskiej
• Strona 1 z 1
|
|