|
Produkcja drewna kominkowego |
Produkcja drewna kominkowego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Dużo interesowałem się właśnie produkcją drewna kominkowego/ obliczyłem ze na start wystarczy mi ok 20 tys zł. tylko gdzie sprzedać duże ilości tego w jakich cenach można sprzedać i w jakich kupić drewno. za te 20 tys chciałbym kupić piło łuparkę do drewna oraz pilę spalinową sthil na początek, (ile potrzebuje na zakup surowca?) myślę ze na początek wystarczy a po czasie w miarę zarobków inwestycja w linie koszt ok 40-50 tys linia ta ma wydajności do 17 m3 na godzinę. proszę poradźcie bo szukam informacji na ten temat ale nie mogę nic więcej znaleźć.
Nie wiesz gdzie sprzedać i nie wiesz gdzie kupić. I Ty chcesz robić ten biznes. Litości !!!
Już myślałem, że nas opuściłeś - panienki nie wypaliły. Może zima w Norwegii im zaszkodziła. I dobrze i źle. Myślę, że Twoje rady będą tutaj jak najbardziej na miejscu. W rżnięciu zrobiłeś z siebie śpecjalistę. Może zaimportujesz te szczapy na daleką pólnoc. Tam zimno, dużo kominków. Może Wam drewna brakuje - mózgi marzną.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja drewna kominkowego": - Biznes Plan - produkcja drewna kominkowego - Produkcja brykietu +sprzedaż drewna kominkowego - HANDEL DREWNA KOMINKOWEGO - suszarnia drewna kominkowego - Sprzedaż drewna kominkowego?!
• Strona 1 z 1
|
|