Witam
Chcialbym zajac sie produkcja nietypowych emblematow samochodowych. Niemniej sama forme musialbym zakupic od jakiejs wyspecjalizowanej firmy. Nie wie ktos w jaki zakladzoe mozna by je zamowic?
|
Produkcja emblematow samochodowych |
Produkcja emblematow samochodowych
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Chcialbym zajac sie produkcja nietypowych emblematow samochodowych. Niemniej sama forme musialbym zakupic od jakiejs wyspecjalizowanej firmy. Nie wie ktos w jaki zakladzoe mozna by je zamowic?
Jak rozumiem chcesz kupic formę do wtryskarki? W necie jest masa tego typu firm. Musisz im tylko przesłac płaski rysunek bądź model 3D i podac model wtryskarki, bądź zaprosic ich na pomiary do firmy. Wtedy oni wykonają formę. Koszt przy prostej geometrii - jakieś kilka tysięcy euro/sztukę. Jak przegniesz z kształtami to nawet kilkaset tysięcy złotych.
produkcja to jedno- a kto to mialby od ciebie kupowac
ja mam emblemat na aucie i nie potrzebuje juz innych i nie sadze aby ktos chcial mi ukrasc moj emblemat
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja emblematow samochodowych": - Produkcja apteczek samochodowych - produkcja zapachów samochodowych - produkcja przyczep samochodowych - Produkcja przyczepek samochodowych interes? - Własna produkcja przyczepek samochodowych
• Strona 1 z 1
|
|