ceny maszyn do produkcji od 200k euro
dobre przewijarki to koszt 40k euro
|
Produkcja folii stretch - strona 2 |
Produkcja folii stretch
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ceny maszyn do produkcji od 200k euro
dobre przewijarki to koszt 40k euro
Zajrzyj na giełde PLASTECH. Tam widzialemm firmę sprzedającą doskonale i tanie maszyny do folii bąbelkowych.
Tam tez możesz znaleśc oferty maszyn małych do folii stretchu.
Witam
Sprzedam przewijarki do folii stretch 3 sztuki, dwie rok produkcji 2005 i jedną z lat 90, do tego wagi, drukarki naklejek. Mogę przekazać również kontakty na producentów folii stretch, tulei, ogólnie pomóc w rozkręceniu takiego biznesu. Koszt całości około 25 000 złotych Wiadomości na PRIW pozdrawiam
Witam, proszę o informację czy oferta paszczax jest jeszcze aktualna ? Ponieważ jestem nowym użytkownikiem forum, niestety nie mogę jeszcze wysłać wiadomości na priw.
pozdrawiam
Witam
Interesuje mnie przewijanie foli stretch (z Jumbo na mniejsze). Moje pytanie brzmi czy jest to nadal opłacalne??
prosze o kontakt dystrybutorów folii pozagatunkowej stretch lub końcówek jestem zainteresowany lub folii jumbo w dobrej cenie
607 042 741
poszukuję przewijarki do folii pre stretch, proszę o pomoc w tej sprawie.
pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja folii stretch - strona 2": - Granulat z folii stretch?? - szukam dostawcy folii stretch - Dostawcy folii przemysłowej, np. stretch. Poszukuję! - Sprzedaż folii stretch,taśm pakowych,bąbelkowej - Produkcja folii
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|