|
Produkcja gier planszowych - strona 3 |
Produkcja gier planszowych
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zrobić taki monoply online to by była ciekawa sprawa. Jak bym miał pojęcie o programowaniu to bym się za to brał.
Monopol jest wszędzie, nawet na tel. można go pobrać.
Co do gier komputerowych to dużo pracy, a potem paru dobrych informatyków i Twoja gierka ląduje na piratach..
Gwiezdny kupiec...fajna gra
Nie ma to jak papierowe wersje gier...nic ich nie zastąpi a Ci co piszą, ż eteraz tylko komputerowe gry mają siłe przebicia są bardzo ograniczeni:) I szczerze im wspólczuję.
Witajcie.
Zajmujemy się produkcją gier planszowych (głównie niskie i średnie nakłady). Oferujemy również pomoc w realizacji pomysłu na grę od strony technicznej (nietypowe rozwiązania mile widziane). Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Pozdrawiamy drukarnia606
Chciałabym rozpocząć produkcję gier planszowych erotycznych i imprezowych oraz móc je legalnie sprzedawać. Mam stałą pracę i to zajęcie traktowałabym jako dodatkowy zarobek. Ale nie mam pojęcia od czego zacząć i czy to opłacalne. Co trzeba zrobić aby móc produkować własne gry i je sprzedawać? Bardzo proszę o porady i informacje na ten temat. Chciałabym sprzedawać te gry przez Allegro. Jakie wiążą się z tym opłaty? Jaki trzeba mieć początkowy wkład własny? Jak zareklamować gry aby się lepiej sprzedawały?
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!
W sumie to tylko pionki z drewna do gier produkuję :D
Jeśli by coś takiego było potrzebne to walić do mnie śmiało. Trochę więcej jest tutaj > https://picasaweb.google.com/1119062544 ... mentyCiete W zasadzie można zrobić wszystko tylko żeby było opłacalne to kilka tyś sztuk. Co do gier to raczej prosta sprawa: > Frelancer lub firma robi ci świetną grafikę > Piony zamawiasz u mnie > Drukarnia robi plansze opakowanie > W drukarni pewnie też zapakują piony i ofoliują pudełka. A potem to tylko sprzedaż.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja gier planszowych - strona 3": - Producent Gier Planszowych - wypożyczalnia gier planszowych i łamigłówek - Szukam hurtowni gier planszowych np. Osadnicy z Catanu - Produkcja gier internetowych - Produkcja gier komputerowych a ryczałt
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|