|
Produkcja kopii mebli w stylu biedermeier |
Produkcja kopii mebli w stylu biedermeier
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mój ojciec potrafi wykonywać kopie starych mebli w stylu biedermeier. Meble te dzięki znajomości technik postarzania wyglądają jak autentyczne meble ponad 100-letnie. Obecnie tata robi to tak hobbystycznie w wolnych chwilach - jednak uważam że szkoda żeby jego talent się marnował. Wiem że takie rzeczy osiągają spore ceny w Niemczech - jednak do tego trzeba mieć kontakty. Może właśnie poprzez to forum uda mi się dotrzeć do kogoś, kto siedzi w tej branży i mógłby stać się pośrednikiem. Jeśli uda mi się znaleźć zbyt będę skłonny założyć działalność gospodarczą.
Jeżeli masz pomysł i możliwości, ale brakuje Ci wspólnika to próbuj go znaleźć bo warto. W temacie ZAPALKI jest osoba która oferuje pomoc w sprzedarzy na ebay.de. Od tego mógłbyś zacząć na początku. Kiedy już będziesz w tym siedział chociaż w ten sposób, dużo łatwiej znajdziesz kontakty. Warto też pomyśleć o stronie, która zaprezentuje efekty jakie uzyskujecie.
Dzien Dobry!
Przeczytałem na forum informację zamieszczoną przez Pana dotyczącą współpracy z Pana ojcem. Byłbym zainteresowany kupnem takiego rodzju mebli i sprzedażą ich za granicą. Proszę o informację dotyczącą cen i najlepiej zdjęcia wykonywanych przez Pana tatę mebli. Z jakiej miejscowości Pan pochodzi i jak ewentualnie wyglądało by z odbiorem lub transportem za granicę. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|