sonne2 napisał(a):Tajfo napisał(a):Za 480 zeta tona dobrego węgla? Buuuahahahahahah dobre a gdzie transport na północ itd? Chyba, że jakiś kradzioch zbierany z torowiska z kamieniami oszukany na wadze to tak. Pełno takich ofert na śląsku jest nawet sami jeżdżą po domach i pytają no ale odważ się i kup taki węgiel to potem będziesz w zimie zębami dzwonił z zimna i co 30min do centrala latał chyba, że masz piec zasypowy to przy minus 20 będziesz go opróżniał - powodzenia.
Dobry węgiel kosztuje inaczej palisz kamieniem i ni huhu ci się to nie opłaci.
Gość chce przez allegro węgiel kupować normalnie porty ze śmiechu opadają buuhahahahahah
eheheheheheh
ihihihihihi
doooobreeeee :) tekst miesiąca.
Żebyś nie popuścił.
Na stronce:
http://www.ua.all.biz/pl/g740161/
Znalazłem ofertę miału, który i tak miażdży ten ten pellet za 300 UAH/tona, gdzie 1 UAH = 0,35 zł. Czyli tona ponad 100 zł, znalazłem jeszcze bardzo dobry węgiel za 1000 UAH/tona. Policz sobie geniuszu, ile kosztuje tona...
Tak, że mało kto tam pali peletem, chyba, że ma swój materiał do produkcji.
Kupowanie na alledrogo węgla? Co w tym złego. Mogę sobie zobaczyć jakie są ceny, a mi osobiście nie chce się przechodzić 10 sklepów i szukać najtańszego.
Pelet? Gdybym miał surowce do produkcji dla siebie to bardzo chętnie. Ale jak cena peletu 600 zł/tona, a dobry węgiel 700-750 zł/tona to jaki sens jest kupować pelet?
eheheheheh
no tak wszystko jasne kto kupuje węgiel na allegro? Blokowiec - no bo ktoś kto ma pojęcie o czym pisze, ma w domu chociaż morcinek (o prawdziwym piecu centralnym nawet nie wspominam) tak by się nie zbłaźnił.
Jak dla mnie to chyba nawet na oczy węgla nie widziałeś. No ale jak się mieszka w bloku i ma się ogrzewanie z elektrociepłowni to co się dziwić. Normalnie ręce opadają, bierze taki i liczy kalorie na kartce a to co na wanne dostanie to już inna rzecz już nie wspominając o allegro...
Nie będę cie z błędu wyciągał bo przy twojej wiedzy i doświadczeniu w zakupie opału to walka z wiatrakami, kup se węgiel na allegro pośmiejemy się :))))
ihihihihih Dobra szkoda klawiatury...