aiverson napisał(a):Witam, jezeli ktos jest zainteresowany plynem do spryskiwaczy(zimowy jak i letni) prosze o wiadomosc, cena naprawde niska, szybka realizacja, mozliwosc transportu na terenie calej PL.
Prosze o oferte na PW dostawy do Rzeszowa.
|
Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 2 |
Produkcja płynu do spryskiwaczyBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Prosze o oferte na PW dostawy do Rzeszowa.
kanister5l- 6zl.:)
wszystko zalezne od ilosci palet :)
aiverson odpisz szybko na PW na moje pytanka sprawa pilna
Z góry wielkie dzięki
aiverson nadal czekam na ofertę przedstawisz ją??
witam szanownych kolegow, osoby ktore potrzebuja skladnikow do produkcji plynu prosze o kontakt po przez wiadomosc prywatna, posiadam wszystkie skladniki do tego potrzebne w ilosciach hurtowych oraz bardzo dobre ceny
pozdrawiam
witam ,szukam produktów do produkcji płynu do spryskiwaczy w dobrej cenie, czekam na ofertę na pw. Pozdrawiam
Mam pytanie,
znam sklad plynu do spryskiwaczy itp., ale zastanawiam sie czy ten tani plyn jest robiony faktycznie z wody zdemineralizowanej czy z wody z kranu? pozdrawiam
monterabc czekam na oferte na pw
pzdr
A tak z czystej ciekawości po ile kupujecie zbiorniki na ten płyn.
Ja pracuję w firmie która handluje takimi opakowaniami, głownym odbiorcom jest przemysł budowlany ale chętnie poszerzymy zakres odbiorców.
to podaj prosze jakas oferte -chetnie sie przyjrze.
na PW?
Witam,
potrzebuje dobra oferte na plyn zimowy. Biore kilka TIR-ow na sezon (1 TIR = 33 palety) prosze o oferty na PW dzieki
Witam,
potrzebuje plyn do spryskiwaczy -22 w bardzo dobrej cenie. (na poczatek 15 000 litrow) prosze o oferty na priv.
POWIEM TAK,
MAM KOLEGE KTORY PRODUKUJE PLYN DO SPRYSKIWACZY I NIC NIE PLACI ZA KOMPONENTY DO JEGO PRODUKCJI ,MALO TEGO TO JEMU PLACA I TO NIE MALO ZA TO ,ZE TE KOMPONENTY ODBIERA.CIEKAWE CO? ZAINTERESOWANYM ZDRADZE TA TAJEMNICE JAK POZYSKAC TAKOWY PLYN
Jestem zainteresowany! prosze o jakies szczegoly na priv. (szukam dobrego taniego producenta) sprzedaje duze ilosci. prosze o info. Sprawa jest pilna.
witam jestem producentem płynu do spryskiwaczy,zapraszam do współpracy
wszelkie informacje,cennik na pw
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 2": - Produkcja płynu do spryskiwaczy - sprzedaż koncentu do płynu do spryskiwaczy - koncentrat letniego płynu do spryskiwaczy - pomysł produkcji płynu do spryskiwaczy do samochodów - Poszukuję płynu zimowego do spryskiwaczy luzem
|
|