rwb napisał(a):Dostarczę główne składniki do produkcji płynu do spryskiwaczy
Proszę o dalsze informacje o cenach i składnikach.
|
Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 14 |
Produkcja płynu do spryskiwaczyBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Proszę o dalsze informacje o cenach i składnikach.
Witam ! jestem zainteresowany kupnem etanolu skazonego 96% w dobrej cenie ,jesli ktos posiada jakas dobra oferte prosze o kontakt na prv.
Kupię etanol skażony w dobrej cenie, ilości hurtowe, oferty na prv??
Sprzedam etanol całkowicie skażony
Szukamy nowych żródeł prodykcji podejmiemy się pod wykonania usługi rozlewania, dla
firm zagranicznych i krajowych płynów oleju chemii soków itp.Jesteśmy w stanie rozlewać dany płyn w butelki pet oraz kanistry .Jesteśmy otwarci również na inne propozycje współpracy i chętnie odpowiemy na wszelkie interesujące Państwa pytania.
No i jak z tą produkcją robi ktoś coś?
Czy ktoś może zorientował się jak wyglądają pozwolenia itp?
Witam jakie ilości etanolu są potrzebne ja mam około 200000 litrów miesięcznie.
Witam.
Zajmuje sie produkcją i remontami maszyn rozlewniczych. Jak by ktoś potrzebował maszyn do rozlewu płynów zapraszam na priv.
zajmujemy się produkcją urządzeń do wytwarzania wody destylowanej
wydajnośc 120l/h , pobór mocy 10W więcej info na www destylarka com
Witam mam do zaoferowania duże ilości etanolu(alkohol całkowicie skażony)dostępne ok. 300000 litrów miesięcznie.Czekam na propozycje bardzo atrakcyjne ceny.Możliwość wystawienia FV z zerową stawką w naszym oddziale w Niemczech.
Produkowane przeze mnie maszyny
Automatyczna linia skladajaca sie z Nalewarki Rzędowej oraz Zakrecarki o wydajnosci do 1000 opakowań 5 litrowych?h Półautomaty wydajność do 400 opakowań/h
Witam
Oferuję maszyny do rozlewania płynów. Nadaję się do rzadkich jak i gęstych płynów. pisać na PV
Witam
Oferuję maszyny do rozlewania płynów. Nadaję się do rzadkich jak i gęstych płynów. pisać na PV
Wtam
Mogę przełamać temat tabu, tylko nie liczcie, że ktoś poda Wam za darmo przepis na żyłę złota (może trochę wygórowane, ale biznes jest naprawdę dobry) i do tego jeszcze przeprosi, pogłaszcze i ucałuje. Faktycznie na produkcji jest dużo lepszy zarobek niż na konfekcjonowaniu, wprawdzie marże nie sięgają 500%, jak podają niektórzy, ale też w setkach %. Mogę przedstawić sprawdzoną recepturę dobrych jakościowo, zarówno płynów do spryskiwaczy i chłodnic, jak i ich koncentratów. Jeśli jest ktoś zainteresowany poważnie, mogę mu nawet podać dokładne koszty i listę dostawców komponentów, tylko nadmieniam, że tej wiedzy nie da się posiąść z internetu, a opowieści o mieszaniu płynu do naczyń ze spirytusem są żałosne - później wszyscy się dziwią, dlaczego płyn śmierdzi, zamarza i źle myje, a węże w układzie chłodniczym pękają. Zaporaszam na priv tylko poważnie zainteresowanych.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 14": - Produkcja płynu do spryskiwaczy - sprzedaż koncentu do płynu do spryskiwaczy - koncentrat letniego płynu do spryskiwaczy - pomysł produkcji płynu do spryskiwaczy do samochodów - Poszukuję płynu zimowego do spryskiwaczy luzem
|
|