|
Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 5 |
Produkcja płynu do spryskiwaczyBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Nie szukam szybkiej kasy :) tylko receptury płynu :)
A trzeba jakies pozwolenia do produkcji takiego plynu?
Jest on produktem niebezpiecznym?
witam,
szukam receptury płynu do spryskiwaczy zimowego, proszę o kontakt
Ok. Zdradze jak pozyskac darmowy plyn do spryskiwaczy i nietylko.
A wiec tak najpierw otwieram DG w zakresie utylizacji niebezpiecznych substancji.Nastepnie szukamy kontaktow z firmami ktore takowe substancje musza utylizowac .My odbieramy te plyny od nich poddajemy je procesowi oczyszczenia i albo sprzedajemy je z powrotem to firmy ktora je uzywa lub tez uzywamy je w innych celach np produkujac plyn do spryskiwaczy. Takowe plyny mozna np sprzedawac zaklada mechaniki pojazdowej do czyszczenia czesci po czym znowu odbieramy od nich plyny znow je oczyszczamy i ponownie sprzedajemy. Zaleta tego wszystkiego jest to iz za kazdym razem to nam placa za towar zarown przy jego pozyskiwaniu jak i przy sprzedazy. Proces oczyszczani jest bardzo prosty ,powiem tak w niektorych przypadkach plyn sam sie oczyszcza po dluzszym postoju na sloncu tak sie wyklaruje ze jest jak nowka ale by uzyskac plyn do spryskiwaczy to juz troszke inna pracedura ALE TEZ PROSTA ALE PO SIE POZBYWAC PLYNU KTORY MOZNA SPRZEDAC 10 RAZY Z ZYSKIEM
A DLA URZEDU WAZNE JEST BY ILOSC PLYNU BYLA ZAWSZE NA ZERO .
MOIM ZDANIE BY POZYSKIWAC DUZE ILOSCI TRZEBA BY SIE OTWORZYC NA RYNKI NOWYCH PANSTW UNI EU TAM WLASNIE WCHODZA PRZEPISY NAKAZUJACE UTYLIZACJE U NAS JEST TO WSZYSTKO JUZ POUKLADANE A TAM DOPIERO MOZNA SOBIE KONTAKTY I STALYCH DOSTAWCOW ZNALESC. POZDRAWIAM
Pytanie na które jeszcze nikt nie odpowiedział (tak mi się wydaje) to receptura, bądź przepis na płyn do spryskiwaczy.
Czekam na odpowiedź od technologa, co do składu płynu do spryskiwaczy, jeżeli okaże się, że produkcja nie będzie mi się opłacała, przedstawię skład płynu osobom zainteresowanym, lub po prostu przedstawię go na forum.
Witam posiadam płyn do spryskiwaczy zimowy -22 pakowany po 5l jak również luzem po 7,50 zł za 5l zainteresowanych prosze o kontakt 784433511
Witam... to ktos wie juz co i jak sie miesza_ i gdzie te skladniki mozna kupic i ya ile,moze ktos sie podzieli tymi wiadomosciami, z gory dziekuje, przepraszam za pisownie ale gdzies przepadly polskie znaki
posiadam etanol skazony główny składnik plynu
marios 27 nie moge ci odpowiedziec masz zapełnioną szkrzynke pocztowa podaje 3zł brutto za litr
witam!!
Chcialbym sie dowiedziec gdzie kupujecie mostanol czyli ten skazony alkohol potrzebny do produkcji oraz barwnik i koncentrat zapachowy. Pytam sie poniewaz chcialbym poszerzyc moja dzialalnosc o kolejna galaz.
witam kupię płyn do spryskiwaczy w bańkach 5litrowych do -22 w dobrej cenie
ja mam recepturę na płyny do spryskiwaczy i wiele innych płynów czyszczących , myjących itp
szampony samochodowe, piany aktywne płyny do naczyń itd... generalnie zasada jest taka na chemii zarabia się od 100 do 500% tak jak pisał kolega wyprodukowanie to banał sam tak zaczynałem można w paletopojemniku z mieszadłem tez mogę podać namiar na producenta i nie potrzeba mieszalnika za kilkanaście tys zł mogę odstąpić wraz z kontaktami na dostawców produktów i opakowań , bo to sztuka znaleźć opakowanie tanie i dobre żeby nie pękało i żeby je można było składować wysoko na palecie propozycje proszę pisać na pw na receptury mogę wystawić fakturę
marios 27 jestem zainteresowany etanolem w tej cenie przeslij na priv specyfikacje produktu gandalf-78@go2.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja płynu do spryskiwaczy - strona 5": - Produkcja płynu do spryskiwaczy - sprzedaż koncentu do płynu do spryskiwaczy - koncentrat letniego płynu do spryskiwaczy - pomysł produkcji płynu do spryskiwaczy do samochodów - Poszukuję płynu zimowego do spryskiwaczy luzem
|
|