|
Produkcja pustakow i kostki |
Produkcja pustakow i kostki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
mam pytanie do konkretnych ludzi z forum mianowicie jestem posiadaczem gospodarstwa rolnego o powiechchni ziemi rolnej 12 hektarow i ogrodka wraz z zabudowaniami okolo 1ha sa to stodoly i budynki gospodarcze wraz z domem mieszkalnym mieszkam okolo 5 km od miasta okolo 50tys. mieszkancow. Od dluzszego czasu mam w planach otworzyc wraz z kuzynem produkcje pustakow i kostki . Czytalem duzo postow na ten temat ale ostatnio nic nie slyszalem o tej dzialalnosci nikt sie nie wypowiadal .Wiec mam prosbe do ludzi ktorzy sie znaja na tej dziedzinie o pomoc .Mam kilka pytan mianowicie:czy na dzien dzisiejszy oplaca sie produkcja ,jezeli chodzi o pieniadze na sprzet to posiadam moze nie jet to bardzo duza kwota ale z tego co czytalem na forum to powinno wystarczyc. Nie wiem czy to dobry pomysl bo czytalem rozne posty i nie jestem do konca przekonany.Dlatego prosze was o pomoc .Wiem ze trzeba duzo zalatwiac pozwolen itp. ale to kazdego czeka nie tylko w tym kierunku ale takze w innych . POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I PROSZE O ODPISANIE DZIEKUJE!!
DZieki ze odpisaliscie, te forum jest zajebis...szkoda! POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE WYTRWALOSCI TYM CO ZOSTALI TAK POTRAKTOWANI JAK JA! MAJAC KOGOS W DUPI.. DZIEKI !
A skąd jesteś bo ja jestem ze Śląska również mam dobry pomysł na biznes mam pieniądze i wogóle.Szukam uczciwej osoby jednym słowem szukam wspólnika najważniejsze aby była to osoba uczciwa i pracowita bo jak wróce z Północnej Irlandii około października to mam zamiar rozkręcić ten właśnie interes.Nie powiem Ci jak to sie robi ale po moim nicku poszukaj co to jest.Pozdrawiam .
wibroprasa taka podstawowa 4,5mln zł. zrobisz betoniarą ok wygląd będzie miało i się sprzeda po piewszej zimie bedziesz oddoawał kase tym którzy to od ciebie kupili bo wszystko spęka. Mało tego bedziesz musiał zwrócić koszty ułożenia etc. Ale mimo wszystko powodzenia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja pustakow i kostki": - produkcja pustaków - Produkcja cegieł, pustaków - Produkcja pustaków żużlowo betonowych? - 500tys.zł działka warsztat... produkcja pustaków? - Produkcja kostki brukowej
• Strona 1 z 1
|
|