|
Produkcja sałatek |
Produkcja sałatek
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam taki pomysl robic salatki dodam iż takich nie ma w polsce ,przynajmniej ja nie spotkalem .Za granica w kraju w ktorym je kupowalem i jadlem sa bardzo popularne .Mozna je oczywiscie zrobic z produktow dostepnych u nas. I teraz tak : sama produkcja ,jest do ogarniecia ,wszystko mniej wiecej wiem .Natomiast chcialbym dostarczac je na sklepy ,wiadomo im wieksze sklepy tym lepiej.I jak to jest w tej chwili rozmawiaja oni wogule z "prywatnymi osobami" czy tylko z jakimis z gory ustalonymi dostawcami?bo wiadomo male sklepy jest wlasciciel (tak lub nie) Na tym przyznaje nie znam sie wogule. Jezeli ktokolwiek ma jakies doswiadczenia w tym zakresie fajnie bylo by gdyby sie nimi podzielil.
witam chyba wiem o jakie salatki panu chodzi o takie z soji??:) wie pan co ja tez tym zaczolem sie interesowac ale powiem jedno zeby zaczac robic takie cos trzeba miec olbrzymi budrzet na wszystkie pozwolenia badania systemy zabezpieczajace ogulnie kupa pieniedzy, lepiej chyba je robic i samemu wcinac ,pomysl dobry ale dla bardzo bogatych ludzi,. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja sałatek": - Produkcja sałatek warzywnych - Produkcja tv - cnc a produkcja. - Produkcja - Produkcja opału
• Strona 1 z 1
|
|